Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrrr hamile miyimmmm 5 saniye de böyle çıktı !!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cgdm2537

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
883
702
18
32
♥️♥️

Eklentiler

• BCB699F9-8CE3-4A11-B526-D7D39AEEFBF0.jpeg
    BCB699F9-8CE3-4A11-B526-D7D39AEEFBF0.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 208
Evet çok silik bir çizgi gördüm bende, 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar yap aynı marka testle

• Beğen
Reactions: H M
Bende mutluluğumu sizlerle paylaşayım 5 gün gecikti adetim dün test yaptım bügünde doktoruma gideceğim çok mutluyum tam 2 yil bekledim umudumu kesmiştim duşunmuyordum aklımdan çıkmıştı ve durum bu allah herkeze nasip etsin 😊😊

Eklentiler

• 20191105_132221.jpg
    20191105_132221.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 62
Bende mutluluğumu sizlerle paylaşayım 5 gün gecikti adetim dün test yaptım bügünde doktoruma gideceğim çok mutluyum tam 2 yil bekledim umudumu kesmiştim duşunmuyordum aklımdan çıkmıştı ve durum bu allah herkeze nasip etsin 😊😊
Masallah saglıkla gelsın ınsallah 😍 rabnım saglıklı gebelık nasip etsin

Cnm sen en son ne zaman adet gordun kac haftalikmis test ne zaman yaptin
10 Kasım adet günüm canım 3+4 haftalık hamıleyım kese daha gorulmedı ama Cuma günü bakalım ınsalalh artar degerım🤲🏻 Testi adete 5 gün kala yaptım hemen çıktı Rabbım sızde nasıp etsın cok dua edinnnn benım 8.denememdi o kadar bekledımmmm

10 Kasım adet günüm canım 3+4 haftalık hamıleyım kese daha gorulmedı ama Cuma günü bakalım ınsalalh artar degerım🤲🏻 Testi adete 5 gün kala yaptım hemen çıktı Rabbım sızde nasıp etsın cok dua edinnnn benım 8.denememdi o kadar bekledımmmm
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm ben en son
Ekim 4 te adet oldum
5 gün gecikti korktum test yapmaya negativ gormekten bikmiştim ama 2 cizgi gorunce gercekten cok sevindim peki sende gebelik belirtileri var mi

allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm ben en son
Ekim 4 te adet oldum
5 gün gecikti korktum test yapmaya negativ gormekten bikmiştim ama 2 cizgi gorunce gercekten cok sevindim peki sende gebelik belirtileri var mi
Saglıkla alalım kucagımıza😍 4 gündür bardı belırtım canım kasık sancım göğüs agrım cok fenaydı bide cok iştahlıydım ben adet olacam sandım ama megerse rabbjm nasıp etmıs bıle

Saglıkla alalım kucagımıza😍 4 gündür bardı belırtım canım kasık sancım göğüs agrım cok fenaydı bide cok iştahlıydım ben adet olacam sandım ama megerse rabbjm nasıp etmıs bıle
Cnm bende
Mide bulantisi,tiksinme,kusma bas donmesi kasik ağrisi bel ağrisi uyku halsizlik hepsi var duşunsene son 1 haftadir 16 17 saat uyku uyuyorum bi de belimde cok ince kemik varmisda biri tek tek kiriyormus gibi hisediyorum

Back