Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görünen o ki hamilesin canım kaç vardı bata :)
3 gün kuzu gerçekten hamılemıyımgörünen o ki hamilesin canım kaç vardı bata :)
çok ince çizgi var canım kan versene daha net öğrenmiş olursun hayırlı olsun bu arada darısı bizlerin başına3 gün kuzu gerçekten hamılemıyım![]()
Aminn kuzum ınsalkahçok ince çizgi var canım kan versene daha net öğrenmiş olursun hayırlı olsun bu arada darısı bizlerin başına![]()
![]()
Kan yapcam canım 2 saat SonraEvet çok silik bir çizgi gördüm bende, 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar yap aynı marka testle
Gözün Aydın canım tebriklerKızlarrrr hcg 30 cıktı hamıleyım♥
![]()
Saol cnım darısı size ınsallah yaGözün Aydın canım tebrikler![]()
Masallah saglıkla gelsın ınsallahBende mutluluğumu sizlerle paylaşayım 5 gün gecikti adetim dün test yaptım bügünde doktoruma gideceğim çok mutluyum tam 2 yil bekledim umudumu kesmiştim duşunmuyordum aklımdan çıkmıştı ve durum bu allah herkeze nasip etsin![]()
Amin inşallahMasallah saglıkla gelsın ınsallahrabnım saglıklı gebelık nasip etsin
Cnm sen en son ne zaman adet gordun kac haftalikmis test ne zaman yaptinMasallah saglıkla gelsın ınsallahrabnım saglıklı gebelık nasip etsin
10 Kasım adet günüm canım 3+4 haftalık hamıleyım kese daha gorulmedı ama Cuma günü bakalım ınsalalh artar degerımCnm sen en son ne zaman adet gordun kac haftalikmis test ne zaman yaptin
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm ben en son10 Kasım adet günüm canım 3+4 haftalık hamıleyım kese daha gorulmedı ama Cuma günü bakalım ınsalalh artar degerımTesti adete 5 gün kala yaptım hemen çıktı Rabbım sızde nasıp etsın cok dua edinnnn benım 8.denememdi o kadar bekledımmmm
Saglıkla alalım kucagımızaallah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm ben en son
Ekim 4 te adet oldum
5 gün gecikti korktum test yapmaya negativ gormekten bikmiştim ama 2 cizgi gorunce gercekten cok sevindim peki sende gebelik belirtileri var mi
Cnm bendeSaglıkla alalım kucagımıza4 gündür bardı belırtım canım kasık sancım göğüs agrım cok fenaydı bide cok iştahlıydım ben adet olacam sandım ama megerse rabbjm nasıp etmıs bıle