Saç Kesim Şekilleri kızlaaarrr maşa ile saçlarımı yaptım nasıl olmuş sizce?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saclarin hari olmus canim birde sac rengin nedir ögrenebilirmiyim kuaföremi boyattin yoksa kendinmi boyattin harika görünüyor cvp bekliyorum

kendinde belli çok güzelsin cnm sansürlemişsin ama:)) dalgalarada bayıldım becerinede saç renginede.. önler hadi neysede arkaları çok zor maşalayabiliyorum ben..

Canim masan buyuk heralde benimki orta ve boyle olmuyor yani daha dogal ve bukle oluyo

merhaba
bir masam ve uzun duz saclarım var fakat nasıl saracagımı bılmıyorum
masayı bır kez bıle kullanamadım
asama asama resım ekleyebılecek kızlar aranıyor
nasıl sarıyorsunuz hangı marka ısı kac derece olmalı

ya gene cenemı tutamıcam ama gerçeklerı sölemeden duramıorum ya kusura bakmada bu resım alıntıyım dıye bagırıo bacım yaaaa

resimleri göremiyorum ama maşayla yapılan saçlar gerçekten güzel oluyo 2.gün daha hoş oluyo bende 2 hafta önce aldım iyikide almışım çok sevdim düz saçlı olunca hele yapamam sanıyodum ama yaptıkça pratikleşiyosun ilk seferde aynanın azizliğine uğradım sapını tutayım derken maşayı tutmuştum oyoyoy saçları pırasa gibi olanlara tavsiye ederim

hımm ozaman bılemem canım bakalım ozaman belkı tekrar ekler ama o gorduğum resımse ınenmem vallahı alıntı yanı resmen:)

bu resimdeki siz misiniz. sanki bir yerden alıntı gibi geldi bana.:uhm:

ya gene cenemı tutamıcam ama gerçeklerı sölemeden duramıorum ya kusura bakmada bu resım alıntıyım dıye bagırıo bacım yaaaa

resmin üstüne de yazdıgım gibi, resim alıntıdır...
yani o benim demedim...

daha önce 2 tane resim eklemiştim. sonradan sildim...
o resmi de öylesine ekledim.
eşim resim koymama karşı.
bu şekilde ona söyledim. kendimi eklemedim alıntı resim ekledim deyip geçiştirdim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…