• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlaaarrr maşa ile saçlarımı yaptım nasıl olmuş sizce?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok şeker duruyor. ben sabretsemde yapabilsem şu maşayı bana çok zor geliyor

çok güzel olmuş canım.
hem maşa ile doğal ve iri güzel bukleler yapmışsın
hemde resimde saçlarının rengi harika.saçların parlak sağlıklı
gözüküyor. keşke benimde saçlarım seninki gibi
olsa..

çok güzel olmuş,bende seviyorum maşa yapmayı hemde düzleştirmekten çok çok kolay geliyor.Sen iri dalga tercih etmişsin ben daha ince yapıyorum.10 en fazla 15 dk ya bitiriyorum uzun hemde saçlarım, hemen ısınıyor bi kaç saniye tutuyorum saçımda ,asla bozulmuyor dalgalar

geçrekten güzel olmuş;2. daha dogal olmuş;bende öyle seviyorum..bir daha maşa yaparken aşamalarını yazsanız;benim gibi beceriksizler baka baka yaoar belki;maşam var saçlarımız aynı boyutta gibi;ama ben bir türlü beceremiyorum:(

estagfurullah canım. beceriksiz ne demek :olmaz:
birdahaya bölüm bölüm resimler eklerim.
daha kolay olur yapmak isteyenler için opuyorumnanaktan

çok tatlı olmuş saç renginde güzel rengi ne bakır kızılı mı maşanın markası ne

saç rengim birçok rengin karışımı sonucu ortaya çıktı açıkçası kaydirigubbakcemile3
maşam da philips

çok güzel olmuş canım.
hem maşa ile doğal ve iri güzel bukleler yapmışsın
hemde resimde saçlarının rengi harika.saçların parlak sağlıklı
gözüküyor. keşke benimde saçlarım seninki gibi
olsa..

kuşum saçın yapısına göre değişiyor.
ben sprey sıkmasam hiç olacagı yok. hemen düzeliyor. :sinifsinif:

teşekkürler canım begenmene sevindim Şeniz
markası philips kuşum opuyorumnanaktan

yoo aslında çok zevkli :)
kıvır kıvır çıkması çok eğlnceli oluyor kaydirigubbakcemile3
saç rengim mi? CADIARZU bak iyi dinle saç rengimi...
ilk önce röfle yaptırıosun, sonra sıkılıyosun üzerine kızıl boyatıyorsun, akaju kızıl. sonrasında üzerine kestane rengi kahve boyuyorsun. bir süre sonra yine sıkılıyorsun ve permaya karar veriyorsun. perma yaptırıyorsun ama perma tutmuyor, kuaför eksik ilaç kullanıyor ve saçlar şekil almış olmuyor. sadece rengi 1 ton açılmış oluyor.
sonunda böyle renk saçlara sahip oluyorsun :roflol:

GÜLE güle kullan canımopuyorumnanaktan

güzel olmuş canım ama maşa yaptıktan sonra bukleleri ellerinde ayırıp karıştırırsan daha doğal durur saç rengini de beğendim:)

:)Bu düzleştiricilerin fiyatları ne kadar kılar özellikle PHILIPS ..
phılıps düzleşticisini kullanıorum çok memnunum

maşanızın çapı kaç mm acaba?maşa boyutunda kararsız kalmışlardanım 19 mu 25 mi şeklinde,bu konuda yardımcı olabilirsiniz.bu arada ben beğendim,güzel olmuş.sadece daha az sabitleştirici kullanılsaydı belki biraz daha doğal durabilirdi kanısındayım ama güzel.

kusura bakma,ben hiç begenmedim(hehehe)kızım ben seni boylemi doğurdum? yumurta kafa.
şaka şaka,sen her halinde guzelsin ,canım benim.çok beğendim,bendemi yapsamki?

evet arkadaşlara katılıyorum çok hoş olmuş tam markasını yazarsan maşanın phlıpsin nesi bide 25 cm galiba maşan

Çok tatlı olmuş canım.kaydirigubbakcemile4
Kızlar maşayı dipten sarıyoruz ya saçı maşanın atından mı sarcaz üstünden mi?kaydirigubbakcemile

canım bi önerim var sana..maşa yaptığında saçına o tarz bi toka değil de tel tokayı hafif kabartıp takarsan çok daha havalı olur..maşan çok güzel olmş bu arada..

Back