Bebek Beslenmesi kizlaaarrr hangi formul mama iyidir???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

RuzeYu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
35
2
16
Balıkesir
selam kizlar.... tecrubelerinize ihtiyacim var. hangi mamayi tavsiye edersiniz acaba??? yardimlarinizi bekliyorum tsk ederim simdiden Allah bebiklerinizi size bagislasin....

selam kizlar.... tecrubelerinize ihtiyacim var. hangi mamayi tavsiye edersiniz acaba??? yardimlarinizi bekliyorum tsk ederim simdiden Allah bebiklerinizi size bagislasin....

mrb ben kullanmıyorm ama ablam 4 aylık bebeğine anne sütüne ek olarak mamada kullanıyo doktoru en azından 6 aylık alana kadar humana tavsiye etti bitek o laktoz içermiyomuş tadı biraz kötü çocuk baştan yadırgıyabilir ama zamanla alışıyo sadece eczanelerde satılıyo fiyatıda 20tl. insan bebek olunca ince eliyip sık dokuyo Allah senn bebişinide sana bağışlasın...

Benim sütüm olmadığı için mama kullanmak zorunda kaldım oğluşuma. Aptamil kullanıyorum, memnunum.SMA diye bi mama var onuda övüyorlar ama ben Aptamile alıştığı için değiştirmek istemedim.

bebek kaç aylik ?

bebegim 10 aylik. simdiye kadar emdi benim
kizim ama cok eziyetli bir sekilde benim zorumla. hele ek gidaya gecince ayagimda sallayip oyle emziriyordum geceleride saat kurup emzuriyorum ve artik birakacak gibi. cok uzuluyordum ama kabullendim artik. cvplariniz icin tskler

mama sut tozu dur zaten
direk kutu sut verebilirsin artik buyumu$
1 ya$indan once verilmez dediklerini biliyorum, verilir diyende var ama
ben verilir diyeni dinledim iki çcougumdada:34:

Ben kızım 1 yaşına gelene kadar hep Aptamil kullandım ve memnun kaldım. 1 yaşından sonra Pınar çocuğa geçtim. Bebeğiniz 10 aylıksa, 3 numarasını kullanabilirsiniz. Diğer markalara göre pahalı, eğer bulabilirseniz ekonomik boyları var, sizi bayağı idare eder. Hepimizin bebekleri sağlıkla büyürler inşallah.

Benim bebeğim 25 günlük maalesef doğduğundan beri mama kullanıyorum,hastanede aptamil vermişlerdi ben de aptamil aldım ama kabız yaptı,kilo alamadı 1 hafta kullandık sonra sma gold aldım kabızlığı da gitti kilo alması da düzeldi.Bence bebeğine hangisi yarıyorsa onu ver deneme yanılma oluyor bi müddet ama en azından bünyesine uygun olan mamayı vermiş olursun

yardimlariniz icin tsk ederim kesinlikle faydasini gorecegime insniyorim. haklisiniz aslinda sut konusunda yasindan once vermeyin diyorlar ama verenleri bende gordum. neyse artik yasina kadar bir mama deneriz hem emzirip hem takviye yaparim yadindan sonrada bakariz bir caresine :)) peki bebelacdan kimse bahsetmedi??? reklamlardada cok cikiyor ya. o birde fiyat olarak uygum oldugu icin guvenemiyorum siz ne dusunuyorsunuz kizlar???

yardimlariniz icin tsk ederim kesinlikle faydasini gorecegime insniyorim. haklisiniz aslinda sut konusunda yasindan once vermeyin diyorlar ama verenleri bende gordum. neyse artik yasina kadar bir mama deneriz hem emzirip hem takviye yaparim yadindan sonrada bakariz bir caresine :)) peki bebelacdan kimse bahsetmedi??? reklamlardada cok cikiyor ya. o birde fiyat olarak uygum oldugu icin guvenemiyorum siz ne dusunuyorsunuz kizlar???

ben oğluma hep aptamil kullandım ben bebekken annem SMA kullanmış annem SMA nın daha iyi olduğunu söylerdi ama ben denemedim bebelacı markette içeriğini okudum bence nişasta bazlı bir mama kof şişmanlık yapabilir aptamilin alt ürünü bebelac kullanmadım

hem aptamil kullanıyorum hem de sma ikisinden de memnunum bebelac da aynı farklı birşey değil onu da kullanabilirsin ayrıca keçi sütü anne sütüne çok yakınmış bence direk süte gec sulandır ve onu ver mamayla uğraşma sonuçta büyümüş illaki veririm dersen mama desteği sma verebilirsin

bence sma.anne sütüne en yakın mama olduğunu söylüyor dr.lar.

Back