Kızlaaarrr gebeliğe hazırlanırken duphaston kullanımı lütfen bakın

dilayy00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
16
0
25
Merhaba kızlar pcos var bende geçen ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurta gelişimi istediğimiz gibi olmadı bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim reglim 10 gün gecikti kan verdim gebelik çıkmadı 15 gün gecikince aşılama yaptıracağım doktora gittim endometriyum kalınlaşmış regl olacaksın ya da kese tutunacak dedi duphaston verdi 4 gündür kullanıyorum hala regl olmadım sizce gebelik var mıdır daha önce bu konuda bilgi sahibi olan varsa biilgi verebilir mi lütfenn

Banada bugun doktor aynısını söyledi pcos var bende bişi kalınlaşmış dedi tam anlayamadım adet sökülmesi için duphaston verdi 10 gün kullan sonra regli olursun dedi, hatta kalınlaşma var dedikten sonra gebelik testi yapmışmıydın dedi evet negatif dedikten sonra birley demedi ama anlamadım ne demek istediğini

Banada bugun doktor aynısını söyledi pcos var bende bişi kalınlaşmış dedi tam anlayamadım adet sökülmesi için duphaston verdi 10 gün kullan sonra regli olursun dedi, hatta kalınlaşma var dedikten sonra gebelik testi yapmışmıydın dedi evet negatif dedikten sonra birley demedi ama anlamadım ne demek istediğini
Ben rahim filmi çekindim çok şükür temiz çıktı doktor 2 ay deneyin dedi ben bu süreçte yumurta takibi yaptırdım ama yumurtam gelişmedi klomen kullanmıştım şimdide reglim gecikti neredeyse 18 gün oldu 4 gündür de duphaston kullanıyorum bilemiyorum çoğu şeyi

Pcos olunca kafa çok karışıyor

Merhaba kızlar pcos var bende geçen ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurta gelişimi istediğimiz gibi olmadı bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim reglim 10 gün gecikti kan verdim gebelik çıkmadı 15 gün gecikince aşılama yaptıracağım doktora gittim endometriyum kalınlaşmış regl olacaksın ya da kese tutunacak dedi duphaston verdi 4 gündür kullanıyorum hala regl olmadım sizce gebelik var mıdır daha önce bu konuda bilgi sahibi olan varsa biilgi verebilir mi lütfen
Öncelikle merhabalar ben neredeyse bir buçuk senedir evliyim bir süredir çocuk istiyorduk. Bu süreçte pcos olduğumu öğrendim. İki defa klomen hap kullandım ama bir işe yaramadı maalesef. Daha sonra doktorum iğne tedavisine başlamak için regl olmam gerektiğini söyledi ve duphaston verdi ama okuduğum kadarıyla döngünün 15. Gününden itibaren kullanılınca bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. İlk ay normalde 40 günde bir olan reglim tam 28. günde geldi. Bir sonraki ay yine kullandım ve şuan çok şükür 5+4 günlük hamileyim. Tavsiye değil kesinlikle ama etkisi olduğuna inanıyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın :KK43:

Öncelikle merhabalar ben neredeyse bir buçuk senedir evliyim bir süredir çocuk istiyorduk. Bu süreçte pcos olduğumu öğrendim. İki defa klomen hap kullandım ama bir işe yaramadı maalesef. Daha sonra doktorum iğne tedavisine başlamak için regl olmam gerektiğini söyledi ve duphaston verdi ama okuduğum kadarıyla döngünün 15. Gününden itibaren kullanılınca bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. İlk ay normalde 40 günde bir olan reglim tam 28. günde geldi. Bir sonraki ay yine kullandım ve şuan çok şükür 5+4 günlük hamileyim. Tavsiye değil kesinlikle ama etkisi olduğuna inanıyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın

Öncelikle merhabalar ben neredeyse bir buçuk senedir evliyim bir süredir çocuk istiyorduk. Bu süreçte pcos olduğumu öğrendim. İki defa klomen hap kullandım ama bir işe yaramadı maalesef. Daha sonra doktorum iğne tedavisine başlamak için regl olmam gerektiğini söyledi ve duphaston verdi ama okuduğum kadarıyla döngünün 15. Gününden itibaren kullanılınca bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. İlk ay normalde 40 günde bir olan reglim tam 28. günde geldi. Bir sonraki ay yine kullandım ve şuan çok şükür 5+4 günlük hamileyim. Tavsiye değil kesinlikle ama etkisi olduğuna inanıyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın :KK43:
Duphaston ne kadar kullandınız bana sabah akşam 10 gün şeklinde verdi doktorum yani kullandıktan sonra mı regl oldunuz aslında sormak istediğim bu. Tebrik ederim bu arada Allah tamamına erdirsin isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 😊

Duphaston ne kadar kullandınız bana sabah akşam 10 gün şeklinde verdi doktorum yani kullandıktan sonra mı regl oldunuz aslında sormak istediğim bu. Tebrik ederim bu arada Allah tamamına erdirsin isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 😊
İlk ay reglin 15.günğ başladım sabah akşam kullandım. İlaç bittikten sonra 3.gün regl oldum yani döngünün 28. Günü. Bu ay da aynı şekilde kullandım ve 28. Günde gebeliğimi öğrendim

Anladım canım benim reglim 14 gün gecikti doktor öyle verdi duphastonu ilaç bitince olurum herhalde
Ben asla hamile kalamam diye düşünüyordum.
Bu psikoloji zaten insanı mahvediyor. Bir sonraki ay tedavi göreceğim için bu ay sallamıştım herşeyi kafam boştu açıkçası. Pek mümkün değil biliyorum ama elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. İhtiyacın olduğu ilk an mucizene kavuşacağına eminim :)

Bu psikoloji zaten insanı mahvediyor. Bir sonraki ay tedavi göreceğim için bu ay sallamıştım herşeyi kafam boştu açıkçası. Pek mümkün değil biliyorum ama elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. İhtiyacın olduğu ilk an mucizene kavuşacağına eminim :)
Tebrik ederim canım zaten hemileliklerin coğu okudugum kadarıyla artık salmıştım kafamı rahatlaşmıştım diyenlerde oluşuyor bunun cok etkisi var kesinlikle umarım isteyen herkese sağlıklı bebekler hamilelikler nasip etsin

O kadar iyi geldi
Doktorum bana 10 gün kullan bıraktıktan sonra 10 güne kadar regli olursu

X