• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KızLaaarr Yardıımm !!

prettygirl35

♥♫☺☼
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2010
35
0
36
İzmir
parfüm secmem de yardımcı olabilirmisinzzz?? Şu parfümler arasında kaldımm:

live,gloria,euphoria,armani she,jadore,hugo boss,sexy 212,collection,light blue,the one

hangisimi alayımm?? size göre hangisi daha hafif,cekici ve kalıcı ??CADIARZU

hepsi çok güzel kokular bircogunu da kullandım. sexy 212 kullanıyorum yazdan beri harika bir koku hemde cok kalıcı. krem ve canta hediyeli paketleri var ondan almaya calıs kremide inanılmaz kalıcı malum kıs geldi cantamda tasıyorum kremi her sürdüğümde parfum sıkmısım gibi oda kokuyor. bayanssulusmile

hepsi çok güzel kokular bircogunu da kullandım. sexy 212 kullanıyorum yazdan beri harika bir koku hemde cok kalıcı. krem ve canta hediyeli paketleri var ondan almaya calıs kremide inanılmaz kalıcı malum kıs geldi cantamda tasıyorum kremi her sürdüğümde parfum sıkmısım gibi oda kokuyor. bayanssulusmile

arkadaslarım light blue yu cok öneriyo, onu kllandn mı yda nasıl br koku blyrmusun ??

evet canım onuda kullandım o da cok kalıcı bir koku. fresh koku seviyorsan onu tercih et derim 212 sexy biraz daha sekerli gibi. Ben parfum alacakken secenekleri 2ye indirip bir koluma birini digerinide oburunu boca ediyorum 1 saat dolanıyorum hangisi daha cok kalmıssa onu alıyorum. Biliyorsun ki her tende aynı sekilde kokmuyo parfumler. seceneklerinin arasına the one gümüş kapaklı olanı da koy onu da dene sıktıgım zaman herkes soruyodu bu kokunun adı ne diye..

tmm o zman ben 212 sexy, light blue bide the one ı koluma skıp gzineyim snra hangsi dha kalıcı ve gzel glrse alırım cnmm :) sagoll yardmlarnlarn icin :1rolleyes:

ben geçen gün sexy 212 ve ,jadore un doldurmalarını aldım. kesinlikle ikisi de çok güzel... Jadore kışa, sexy 212 yaza daha çok uygun. ama ikisi de güzel ;)

Diğer kokuları bilmiyorum ama bir önceki parfümüm Jadore idi.Çok güzeldi.

light blueyu kullandım yazın başta beğendim güzeldi fakat zamanla bana limon kolonyası gibi gelmeye başladı kokusu kış için magnetizm ve 212 sexyi öneririm light blueyu kışın kullanma benc. tabi kışın ferah taze hafif kokular tercihinse kullanabilirsin..

agır kokular genelde kalıcı oluyor. ama bn hafif koku istiyorumm light blue icin hem hafif hem de kalıcı dmslerdi ama yrn bakıcam artk alıcam bi tnesini.. bi de calvin clein in2u'ya da bakıcam onu da cok methedyolar

Back