Kızlaaar yorumlarınızı bekliyorum iyi ya da kötü :))

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
İçerik olarak konuyu nereye açacağımı bilemedim ama fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben gelinliğimi sipariş verdim dikilicek ama damatlık konusunda problem var.
Nişanlıma bi türlü damatlık beğendiremiyorum.Yok efendim o sade bu abartılı...Kendisi farklı olmak istiyo da
Ben de şöyle bişey düşündüm bilmiyorum nasıl olur;
ben gelinliğimde renkli detaylar olmasını istiyorum.Yani gelinlik üzerinde değil ama çiçek ve ayakkabı farklı renk mesela fuşya istiyorum.Damatlıkta da takım siyah,kravat ve mendil fuşya olsa???
NASIL OLURR???
Yaa hayal ediyorum da hoşuma gidiyoooo
Siz ne dersiniz?:26::26:

Bence de güzel olur, en azından değişiklik olmuş olur canım, mutluluklaaarrr :):)

benim nişanlığım fuşyaydı nişanlımın takım elbissinde kravatı ve mendili fuşya kullandık gayet hoştuuuuuuuuu
mutluluklaaaarrr :)

nişanlıkta evet ama bence kravatta cok olmaz mendıl yerıne bır cıcek takar fusya hos olurmu bılmem hanı pudra pembesı fılan olsa daha zarıf olur dıye dusundum hayırlı olsun

Canım genelde söz de nişan da böyle yapılıyor. Düğünde hep beyaz gömlek siyah kravat ya da papyon takılıyor. Ceket cebine senin el çiçeğinden bir parça koyabilirsin.

arkadaşım öncelikle farklı olmak istiyor diye bukadar kötüye kaçmanın manası yok. bakın nişanda gelinin kıyafetinden diye yok mendil vs başka renk takıyorlar ama damatlık özeldir lutfen bole saçma sapan renkleri karıştırmayın modelini kavislerini çizin gidin diktirin ama ilerde bin pişman olacağınız işler yapmayın dugunde fuşya vs farklılık değil rüküşlük olur!

benim nişanlığım fuşyaydı nişanlımın takım elbissinde kravatı ve mendili fuşya kullandık gayet hoştuuuuuuuuu
mutluluklaaaarrr :)

bende nişanımda kullanmıştım bu fikri. dügünde nasıl olur bilmem tabiki karar sizin .. mercan rengi nişanlıgım vardı onunda kıravatı ve mendili mercan rengiydi çok hoş olmuştu. bencede degişik olcaktır eminim deneyinmutluluklar

Nişan kıyafetiyle kravat rengi aynı durunca iyi olmuyor bence....

KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA.. yanlız gelinliginde düşündüğün renkli çiçek ayakkabı vs. çoook tatlı olur diye düşünüyorum.. ama damatlıkta aynı detylarda olursa göze hoş gelmez ( renkli kravat mendil vs. gibi) bence.. mat ve spor kesim bir damatlık hem çok modern görünüyor hemde zarif oluyor...

Ya kızlar benim sözlüm ben nişanda senin nişanlığının renginde kravat takmam, mendil koydurmam diyor. Ne renk kravat takıcak bu adam. Ay sinir etti beni

Canım genelde söz de nişan da böyle yapılıyor. Düğünde hep beyaz gömlek siyah kravat ya da papyon takılıyor. Ceket cebine senin el çiçeğinden bir parça koyabilirsin.

bence de sana katılıyorum... Ceket cebine kendi el çiçeğinden koysa daha hoş olur..

Ya kızlar benim sözlüm ben nişanda senin nişanlığının renginde kravat takmam, mendil koydurmam diyor. Ne renk kravat takıcak bu adam. Ay sinir etti beni

Aslnıda bence sözlün haklı.. O görüntü hiç hoş olmuyor , tabi sen istiyorsan orası başka ama benim koyduğum resimlerdeki gibi mat ve fit kesim bir takım elbise ile papyon düşünülebilir...

Saol canım doğru söylüyosun aslında ama benim nişanlım da farklı olmak istiyorum diye tutturdu.Napıcaz bilmiyorum beyaz ceket giy diyorum istemiyo kafasında da belirlediği bişey yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…