Bebeğin inşallah seninledir canım benimde kasım ağrım felan olmuştu şükür olumlu sonuç aldım rabbim sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiç idrar testi yapmadın mıKızlar 5. Gun donmus emriyo transferi oldum yarin test gunum sadece kasık ağrım göğüs hassasiyeti var birde akintim çok gelmeye başladı ama kan falan hiç gelmedi sizce hamile miyim .... şuan çok heyecanlıyım bana dua edin olur m
1 Kere yaptım ama oda negatif çıkmıştıBebeğin inşallah seninledir canım benimde kasım ağrım felan olmuştu şükür olumlu sonuç aldım rabbim sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiç idrar testi yapmadın mı
transferin kaçıncı günü test yapmıştınız1 Kere yaptım ama oda negatif çıkmıştı
4. Günü yapmıştımİnşallah yavru kuşun seninledir, sağlıcakla hayırlısıyla da kavuşursunuz
transferin kaçıncı günü test yapmıştınız
Erken değil mi? Tüp bebek sürecinde nasıl oluyoe bilmiyorum ama, transferin üzerinden kaç gün geçmesi gerekiyor?4. Günü yapmıştım
Olsun erken yapmışsın zaten ben olsam meraktan yapardım ki yaptımda 6 gün de 8 günde1 Kere yaptım ama oda negatif çıkmıştı
Çıktı mı sonucunuz ?Acilde kan tahlili yaptırırdım ben1 saate çıkıyor
Böyle bir durumda duramazdım yaptırırdım onu söyledimÇıktı mı sonucunuz ?
Yaa bende siz gittiniz sandım yaBöyle bir durumda duramazdım yaptırırdım onu söyledim
evet negatifÇıktı mı sonucunuz ?
negatif sonucumOlsun erken yapmışsın zaten ben olsam meraktan yapardım ki yaptımda 6 gün de 8 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?