Kızlaaar yardım edin :(( hamile olabilirmiyim?

Mrspink34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
25
0
6
İstanbul
Selam kızlar sitenin sıkı takipçisi olmama rağmen yeni üyesiyim ve ilk konu açışım. Umarım başarılı olmuşumdur :)
Gelelim problemime 3,5 yıllık evliyiz ve esimle yaklaşık 3 aydır korunmayı bıraktık. Geçen ay adetimin üzerinden 6 gün geçti ve ben kendime en az 1 hafta olmadan test yapmayacağım diye söz verdim ki zaten 7. Gün adet oldum. Önce yerleşme kanaması olabilir diye kendimi avuttum ama ilerleyen günlerde yoğunluk arttığı için umudu kestim. Aslında adetim biteli 4 gün olması lazım ama çok ufak iç çamaşırımı kirletecek kadar lekelenmeler oluyor. Yine önemsemedim ve aklımın ucundan dahi geçmedi ama bugün feci bir mide bulantısı yaşadım ve hala da yaşıyorum. Sizce hamile olabilirmiyim? Böyle bir ihtimal varmı? Korkuyorum çünkü adet oldum diye ağrılarımdan dolayı çok fazla ağrı kesici aldım. Yardımcı olun lütfen (

Cnm hamike kalmayi dsndugn ve planladgn ay genlde gecikiyor stres psklji ck etki yapio ve geçen ay adetm gecikdi ddin bu aralar bence vucudn kendni yenilyr hamile kalmadan once adet gecikio yer ariyo bebek derler benmde gecen ay 8 gn gecti bu ay 10 gn geckmeden snra hamile oldgmu ogrendm

Teşekkür ederim canım bilgi için bulantılarım durdu sanırım psikolojikti yada bahar çarpması da olabilir :)
Tebrik ederim bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Arkadaşlar bende 10 aylık evliyim 8 aydır çocuk için uğraşıyorum tedavi oluyorum çikolata kist im var rahim filmin falan temiz çıktı ve tek yumurtaligim var diğeri 4 yaşında alındı ben Klomen kullandım 2 ay çatlatma iğnesi yaptirdim geçen ay 4 gün geçti adet oldum bu ayda 4 gün geçti suan kahve rengi akıntı var ama sancm çok ağrı kesici aldım acaba hamilemiyim

Teşekkür ederim canım bilgi için bulantılarım durdu sanırım psikolojikti yada bahar çarpması da olabilir :)
Tebrik ederim bu arada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Rabbim sen ve tum isteyenlere de nasip etsin inşallah cnm benm tesekkur edrrm darisi başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…