- 9 Temmuz 2020
- 100
- 725
- 38
Benimde 275 cc banada aynı şey dendi sizin ıkı yıl olmuş benim ıkı hafta küçüldüler iyice daha küçülecekmi bunlar küçülsün üstemıyorum2 sene önce kas altı oldum bende. Kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç zorluk çekmedim. Sadece kollarımı hareket etmekten kaçındım. Gayet rahat geçti yani. 1 hafta sonra yüz üstü yatmaya başladım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kas altı olmayın diye bence yönlendirmeyin kimseyi.
Masaj bana da önermedi doktorum. Korkuyordum ama hiç sıkıntı çekmeden geçirdim iyi ki yaptırdım. Hiç dokum yoktu, sadece tek şikayetim 300 cc olması. 350 cc anlaştım ama güya göğüs kafesime uymadığı için geri çıkarmış. İstediğim kadar büyük olmadığını düşünüyorum hala. Artık memesiz geçen yıllardan dolayı gözüm mü doymuyor bilemiyorum
Yaptıranlara geçmiş olsun, yaptırmak isteyenlere de maddi durum el veriyorsa bir an önce yaptırmaları.
Evet oturdukça küçülecek malesefBenimde 275 cc banada aynı şey dendi sizin ıkı yıl olmuş benim ıkı hafta küçüldüler iyice daha küçülecekmi bunlar küçülsün üstemıyorum
Merhaba, çatlak oluşumu bildiğim kadarı ile mor renk başlıyor. Ben de 2 haftadan sonra meme alt kısmında çatlaklar olduğunu farkettim ama bunlar beyaz parlak eski catlaklardi hamilelik sürecinde aldigim verdigim kilo ve meme boyutunun büyüyüp küçülmesi sonucuydu. Sanırım hamileyken 4 aydan itibaren sürdüğüm catlak kremini meme altıma az uygulamışım çünkü sadeceorada var :) Doktoruma 1 hafta kontrolumde sorduğumda gerek olmadigini çünkü deriyi zorlayacak bir büyüklük yapmadıklarını sadece içini doldurduklarıni söylemişti... doktoruna ya da asistanina sorabilirsin. Ama catlak kremlerinin önleyici olması sebebiyle süreç baslamadan önceden kullanılması gerektiğini biliyorum.Kızlar benim ıkıncı haftam ve derim parlıyor ben ıkı hafta hiç krem sürmedim çatlama ihtımali sonradan aklıma geldi doktorda hiçbişey söylemedi krem sür vs diye ıkı gündür bepanthen sürüyorum.Siz sürdünüz mü ilk günden itibaren sürmek gerekıyormu?
merhabalar ne zman yumusamaya basladılar? ve suankı yumusaklıgı nasıl2 sene önce kas altı oldum bende. Kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç zorluk çekmedim. Sadece kollarımı hareket etmekten kaçındım. Gayet rahat geçti yani. 1 hafta sonra yüz üstü yatmaya başladım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kas altı olmayın diye bence yönlendirmeyin kimseyi.
Masaj bana da önermedi doktorum. Korkuyordum ama hiç sıkıntı çekmeden geçirdim iyi ki yaptırdım. Hiç dokum yoktu, sadece tek şikayetim 300 cc olması. 350 cc anlaştım ama güya göğüs kafesime uymadığı için geri çıkarmış. İstediğim kadar büyük olmadığını düşünüyorum hala. Artık memesiz geçen yıllardan dolayı gözüm mü doymuyor bilemiyorum
Yaptıranlara geçmiş olsun, yaptırmak isteyenlere de maddi durum el veriyorsa bir an önce yaptırmaları.
Merhaba canım, şu an gayet yumuşak. Aşırı doğal ve sallanıyorlar.merhabalar ne zman yumusamaya basladılar? ve suankı yumusaklıgı nasıl
Bende emzirmem bitsin düşünüyorum ama korkuyorum canım çok yanar diye2 sene önce kas altı oldum bende. Kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç zorluk çekmedim. Sadece kollarımı hareket etmekten kaçındım. Gayet rahat geçti yani. 1 hafta sonra yüz üstü yatmaya başladım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kas altı olmayın diye bence yönlendirmeyin kimseyi.
Hiç korkma canım, yaptır valla. Ben yıllarca memesiz olmanın yokluğunu ve burukluğunu çektim cidden. Bana hala küçük bile geliyor düşünBende emzirmem bitsin düşünüyorum ama korkuyorum canım çok yanar diyeBir de burda çok sırt ağrısı çektik filan yazanlar olmuş iyice gözüm korktu.
Geçmiş olsun. Hiç merak etme, kafana bir şey takma. Kontrollere git ihmal etme çok önemli. Yumuşayacak elbette sabır sadecebenim 3 ayım var yumusar mı biraz daha o zaman sizce 2 hafta oldu benimde bide hissizlik falan yok değilmi?
CansınHiç korkma canım, yaptır valla. Ben yıllarca memesiz olmanın yokluğunu ve burukluğunu çektim cidden. Bana hala küçük bile geliyor düşün
Ayyy çok sağolun Allah razı olsundelibirselvi konuya en baştan bak istersen canım. Burda görmüştüm aradığın tarzda yorumlar.
Ayyy çok sağolun Allah razı olsun
Ben kas alti oldum 325 cc orta profil ameliyattan 4 saat sonra corbaciya gittim taburcu oldum gr aci cekmedim oyleki uyandigimda takilmadimi nedenn aci yok dedim hemde mastopeksi ameliyatida uygulandi yani lolipop sekli diklestirmede oldgum halde gule oynaya eve ciktim. Skur 2 gun yemek yaptim. Aci esigiylemi ilgili bilmiorm. Ama bugun 1y. Gun dikis yamuk ve birinde potluk var duzelirmi korkuorum duzelck diolar ama nasi duzelirki dokusu yokHayırlı olsunnkas kesilmesi olayına ben de karşıydım benim dual plan oldu ve kaslarım kesilmedi el kol hareketlerim hic kısıtlanmadı. 3. Günden beri yemek yapabiliyorum oturup kalkmam çok rahatladı sadece ödemlerden dolayı şişkinlik hissediyorum... sen de gün geçtikçe daha iyi hissedeceksin
Ozaman dr unuz size lipo yapip yag koysun birazi erir benimde gozume az gelio bana onerisi bu oldu sizinkide yapsin madem istediginizi koymamis. Bende 325 taktirdim orta profil pismanim dr u dinlemedgime 350 dedi ben korktum bider hp taktirmadigima pismanim dogal taktirdim sanki asagida duruo2 sene önce kas altı oldum bende. Kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç zorluk çekmedim. Sadece kollarımı hareket etmekten kaçındım. Gayet rahat geçti yani. 1 hafta sonra yüz üstü yatmaya başladım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kas altı olmayın diye bence yönlendirmeyin kimseyi.
Ozaman dr unuz size lipo yapip yag koysun birazi erir benimde gozume az gelio bana onerisi bu oldu sizinkide yapsin madem istediginizi koymamis. Bende 325 taktirdim orta profil pismanim dr u dinlemedgime 350 dedi ben korktum bide hp taktirmadima pismanim orta dogal koydurdum2 sene önce kas altı oldum bende. Kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç zorluk çekmedim. Sadece kollarımı hareket etmekten kaçındım. Gayet rahat geçti yani. 1 hafta sonra yüz üstü yatmaya başladım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kas altı olmayın diye bence yönlendirmeyin kimseyi.
Güle güle kullanın.Kizlar bu arada benim 1 ay oldu tamamiyle yumuşayıp normal şekillerini aldılar en güzelide doktoruma ameliyattan 5 dk once ısrarla dekolte istiyorum demem oldu kas üstünü yerleştirirken dekolte için iki protezi oldukça güzel yerleştirmiş spor sutyeninde bile dekoltem oluyor çok güzel bir his:) ve agrım 3. Gününde yok denecek kadar azdı dikişlerime temiz baktim bakımlarını eksik etmedim pansumanlarinada birde ben 2. Gününde pansumanları çıkarmıştım yara daha hızlı kapansın diye açık kaldı ve sabah akşam temizledim batikonla alkollü bezle vs bebeğimi 2. Gunumde kucagima aldım tüm işlerimi yapabildim kas üstünün avantajlarıydı bunlar kas altinda yumuşama sureci normal hayata dönüş daha uzun zamanlı araştırıp öyle yapınız ve korkmayınız ben bir anda karar verdim ve o mutluluk tarif edilemez yeni bir ben ve özgüven yükleniyor bedenini daha sever hale geliyorsun