- Konu Sahibi Fundaozdemir
-
bu da daha yakından haIi :)canım diğerinde yoIIadım eIbisemi,ben de 1.72 yim o dönem zayıfIadım ama her zaman göğüs aItndan oturan modeIIer daha iyi durur bizim fiziğimize diye düşünüyorum,hangi şehirde oturuyorsun izmirde ise aIdığım yer hem uygun hem de güzeIdi,istersen yardımcı oIabiIirim,eIbisenin modeIıi vucuduna uygun fakat göğüs kabı modeIi bozmuş biraz..
Kızlar mayıs ayında Eki Görüntüle 1047141 Eki Görüntüle 1047142 nişanım evde olacak. Ortlaama 40 kişi katılacak. Önce kısa elbiseler bakıyordum fakar herkes bu senn nişanının uzun giy dediler. Bu modellerden hangisi daha güzel sizce? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...Eki Görüntüle 1047140
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk model çookk güzelmiş
Canım ilk model derken koyu pembe olan mı?:)
helede o ilk lacivert cok hoş
benim nişanlıgımda ona benziyodu
Kızlar mayıs ayında Eki Görüntüle 1047141 nişanım evde olacak. Ortlaama 40 kişi katılacak. Önce kısa elbiseler bakıyordum fakar herkes bu senn nişanının uzun giy dediler. Bu modellerden hangisi daha güzel sizce? Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Kızlar cok alakasız olcak ama bu modelde karar kıldım, esmerim sizce evde nısan icin nasıl:) benimki bu ikisine cok benzıo foto cekemedim izin ykkbegenirseniz alcam...
Kızlar cok alakasız olcak ama bu modelde karar kıldım, esmerim sizce evde nısan icin nasıl:) benimki bu ikisine cok benzıo foto cekemedim izin ykkbegenirseniz alcam...
Kızlar mayıs ayında Eki Görüntüle 1047141 Eki Görüntüle 1047142 nişanım evde olacak. Ortlaama 40 kişi katılacak. Önce kısa elbiseler bakıyordum fakar herkes bu senn nişanının uzun giy dediler. Bu modellerden hangisi daha güzel sizce? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...Eki Görüntüle 1047140
canım bende sımdı gordum kırmızıyı almıssın sanırım super cıdden.. gule gule kullan sımdıden... kızlar ya evde nşan icin uzun mu oneriyonuz??? :26: benımde temmuz sonunda evde olacak nişan , ev oldugu ıcın uzun sacma geldi kısa zarıf masum bişey alayım yada diktireyım dıye dusundum :26: bide canım 2. resımdekı elbse nerden ve fyatı ne kadar? ızmırde cok dolandım malesef boyle hem kapalı hem zarıf bı model bulamadım ben
evet esmere kırmızı da çok güzeI gider:) umarım aImışşınızdır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?