Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlaaar nişan elbisesi konusunda lütfen yardım

Fundaozdemir

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
20
1
6
İstanbul
Kızlar mayıs ayında nişanım evde olacak. Ortlaama 40 kişi katılacak. Önce kısa elbiseler bakıyordum fakar herkes bu senn nişanının uzun giy dediler. Bu modellerden hangisi daha güzel sizce? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...Eki Görüntüle 1047140

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kısa istiyorsan kimseyi dinleme kısa giy ama nişanda uzun daha hoş olabilir bence de.. sağdakini daha çok beğendim.. içine sineni giy..

Biraz daha mı elbise baksan acaba :26:
Bana biraz basit geldi bu elbiseler

Bence çok daha güzel modelle bulabilirsin Ama ikisinden biri diyorsan sağdaki çok daha şık

Vucut tipini bilmiyorum, fakat nisan ozel bir toren oldugu icin, evde dahi olsa klasik modellerin aksine, daha farkli modeler bulmani tavsiye ederim...

Bunlar gibi farkli modeller mesela...
Insallah icine sinen bir model bulursun, hayirli olsun simdiden...

Şahsen nasıl bakacağıma bir türlü karar veremiyorum yolladığın resimler benim için fazla abiye bu kadar taşlı değilde biraz daha melek gibi olabileceğim uçuş uçuş bişey olsa daha iyi olmaz mı? Mor olan çok güzel ama ev için fazla abartı değil mi? Kafam çok karışık kimse bu elbiseleri beğenmedi galiba dha sade ve dhaa şeker elbiseler için önerilerinizi bekliyorum...

ikiside çok güzel ama sağdaki farklı geldi bana, sağdaki diyorum. Mutluluklar dilerim.

Canım bence 2 model de güzel ama birinci olan narçiçeği rengi galiba, daha güzel olur
Uçuş uçuş şeyleri ben de severim

Merhaba canım;
Ben de yeni nişanIandım 6 ay oIuyor,senin gibi kısa düşünüyordum fakat herkes kısa giyecek ve sen arada kaynayacaksın dediIer ,o yüzden uzunda karar kıIdım,ve çok iyi oIdu.Daha şık duruyor,ben de çok eIbise aradım sade istedim ve en sonunda sade şık bir modeI buIdum,vücut tipini ve ten rengini biImek gerekir ikisinin arasında seçim yapmak içiniyazarsan yardımcı oImaya çaIışırım:)

Canım ben esmerim koyu kestane saçlarım var, boyum 170. Zayıf bir kız değilim biraz göbek problemim var ikisindede mide belli olmuyor zaten. Sana aynı elbisenin yeşilini de yolluyorum vücut yapımı gör diye:) lütfen ama elbiseleri beğenmediysen söyle birde bana fikir ver nerden bakabilirim ne tür bakabilirim? Kendi elbisenide koyarsan ne mutlu bana:)

Merhaba canım;
Ben de yeni nişanIandım 6 ay oIuyor,senin gibi kısa düşünüyordum fakat herkes kısa giyecek ve sen arada kaynayacaksın dediIer ,o yüzden uzunda karar kıIdım,ve çok iyi oIdu.Daha şık duruyor,ben de çok eIbise aradım sade istedim ve en sonunda sade şık bir modeI buIdum,vücut tipini ve ten rengini biImek gerekir ikisinin arasında seçim yapmak içiniyazarsan yardımcı oImaya çaIışırım:)

Eklentiler

• $1441364_10151957812708794_1781623620_n.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 62

canım diğerinde yoIIadım eIbisemi,ben de 1.72 yim o dönem zayıfIadım ama her zaman göğüs aItndan oturan modeIIer daha iyi durur bizim fiziğimize diye düşünüyorum,hangi şehirde oturuyorsun izmirde ise aIdığım yer hem uygun hem de güzeIdi,istersen yardımcı oIabiIirim,eIbisenin modeIıi vucuduna uygun fakat göğüs kabı modeIi bozmuş biraz..

karkralicenin paylaştığı modeller çok şıkmış ev için olsa da olur çünkü senin o gün farklı olman lazım
kısa giymeni bende önermiyorum
uzun daha asil duruyor

illa bu iki model arasından hangisi diyeceksen ikinciyi çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…