- Konu Sahibi Fundaozdemir
-
Kızlar mayıs ayında Eki Görüntüle 1047141 Eki Görüntüle 1047142 nişanım evde olacak. Ortlaama 40 kişi katılacak. Önce kısa elbiseler bakıyordum fakar herkes bu senn nişanının uzun giy dediler. Bu modellerden hangisi daha güzel sizce? Yorumlar için şimdiden teşekkürler...Eki Görüntüle 1047140
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biraz daha mı elbise baksan acaba :26:
Bana biraz basit geldi bu elbiseler
Merhaba canım;
Ben de yeni nişanIandım 6 ay oIuyor,senin gibi kısa düşünüyordum fakat herkes kısa giyecek ve sen arada kaynayacaksın dediIer ,o yüzden uzunda karar kıIdım,ve çok iyi oIdu.Daha şık duruyor,ben de çok eIbise aradım sade istedim ve en sonunda sade şık bir modeI buIdum,vücut tipini ve ten rengini biImek gerekir ikisinin arasında seçim yapmak içiniyazarsan yardımcı oImaya çaIışırım:)
Canım ben esmerim koyu kestane saçlarım var, boyum 170. Zayıf bir kız değilim biraz göbek problemim var ikisindede mide belli olmuyor zaten. Sana aynı elbisenin yeşilini de yolluyorum vücut yapımı gör diye:) lütfen ama elbiseleri beğenmediysen söyle birde bana fikir ver nerden bakabilirim ne tür bakabilirim? Kendi elbisenide koyarsan ne mutlu bana:)Eki Görüntüle 1047340
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?