kızlaaar hap yutamıyorum yardımmm:((

ultraviolet123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
185
0
46
İstanbul
mrb benim bi sorunum var hap yutamıyorum yani bi türlü olmuyo gitmiyo boğazımdan nerdeyse bütün ilaçların tadını biliyorum ve sürekli ilaç kullanmak zorunda olan biriyim yani bıktım artık çiğneyerek yutmaktan midem kalkıyo hergün drajelerde ağzımda patlıyo zaten şimdi söler misiniz nasıl yenicem bu sorunu

Tamamen psikolojik sanırım. Ben de eğer çok büyükse asla içemem. Hiç bu sorunu düşünmeden yutman lazım cnm,kendine stres yaratmamalısın. Benim de aynen ona benzer bi sorunum var nefes alamıyorum diş tedavisinde ve ağrıdan deliriyorum şuan yarın gidicem hayır düşünmüyeyim diyorum bakım o koltuga oturcam tedavi esnasında emınımkı sorun cıkarcam. Ama bu tip sorunları yenmemiz şart. Başka şeyler düşünsen hapı yutarken.

düşünmemeye çalışıyodum ama olmuyo bi kere tam başardım yutuyorum dedim baktım boğazıma takıldı boğuluyodum resmen

hapları çiğneme ama onlar çiğneme hapı değil zararlı olur söyleyeyim
tamamen psikolojik
ben de eskiden yutamazdım ama ilaç kullanınca alıştım
ayrıca düşün yediğin yemekler ondan çok daha büyük

evet bazı hapları çiğneyince beyin kanaması yapıyomuş ama benimkilere baktım yapmıyo neyse artık annem yanımdayken yutmaya çalışcam ama yanımda kimse olmazsa yutmam mazallah boğulurum falan kurtaramazlar beni

bende çocukken yutamazdım hemde bademciklerim hep şişer ve antibiyotik kullanmak zorundaydım bi gün babam bana bir kızdı o hap yutulucak diye yıllardır bıkmışlardı çünkü yutamıyodum sonra ben o gün bi yuttum ki sormayın gitsin şimdi gripini bile susuz yutabiliyorum

o oo canım çiğneme sakın. bu yüzden hayatını kaybeden insanlar var allah korusun. diğer katı maddeleri yutmakta güçlük çekmediğine göre, sanırım sorun psikolojik.:44: panik olduğun izlenimine kapıldım. önce boğulmam demen lazım ki korkunu yenesin tatlım

lise de bi arkadaşım vardı o da senin gibiydi. kulakları çınlasın onu hatırlattın bana

ne güzel ya keşke bende öle olabilsem

Belki hemen bu sorunu çözemessin ama kendini zamanla ikna edebilirsin artık hap konusunda sorun çıkarmayıp rahatlıkla içmene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…