- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kahvaltimizi yaparken yukardan balkonumuzun icine yavru baykuş düştü ucamiyor aldik kutunun icine koyduk. Ekmek verdik yanina da . Ama yemiyor. Işyerimizin balkonu kızlar
Ugursuzluktur almasaydin filan dediler bende veterinere götürmeyi dusunuyorum is cikisi. Bide asagi koyarsak kediler yiyebilir
Napicaz akil verin kutuda duruyor
Kahvaltimizi yaparken yukardan balkonumuzun icine yavru baykuş düştü ucamiyor aldik kutunun icine koyduk. Ekmek verdik yanina da . Ama yemiyor. Işyerimizin balkonu kızlar
Ugursuzluktur almasaydin filan dediler bende veterinere götürmeyi dusunuyorum is cikisi. Bide asagi koyarsak kediler yiyebilir
canim aciklama icin cok sagol bizde bilgilenmis oldukDüştüğü yerde tutsaydınız annesi gelebilirdi.Mesela kargalar yavrularını asla bırakmıyorlar.
Biz sokağımızda yerde yürüyen yavru martı bulmuştuk.
Kediler kapmasın diye 2 kere çıkıp dama bıraktık ama her seferinde tekrar düştü maalesef.
Baykuşların uğursuz olmadığıyla ilgili bir açıklama duymuştum :
Eskiden köylerde birisi öldüğünde tüm köy halkı ölenin evinde toplanırmış.
Herkes aynı evde olunca diğer evlerde soba yanmadığı için,baykuşlar sıcak diye cenaze evinin damına gelirmiş.
Baykuşun konduğu evde cenaze olacağı inanışı burdan çıkmış.
Zavallı hayvanın tek suçu sıcağa gitmekmiş.
Canim bayaaa bi telefon trafigi yasadik once veteriner araduk Tarim bakanligi falan filan neyseUfff yazdim yazdim silindi.
Yavru olamayabilir, nickimdeki gibi little owl turunde veya biraz daha buyukse puhu vs olabilir.
Ekmek yer mi bilmiyorum ama solucan bocek veya mini et parcasi verebilirsiniz, yer.
Veterinere goturene kadar birakin uyusun, gunduz cok ugrasmayin.
Kanadina da bakacagim diye tuylerini cok acmayin, uzun tuylerinden birkac tane dussun sorun degil de uctaki minik tuylerine zarar vermemeye ozen gosterin.
Lutfen gelismeleri yazin vet. sonrasi
Dogrudur canimKesinlikle veterine getir canim.Bu arada baykus Turklerde ugurun simgesidir.Ugursuzluk oldugu tamamen yanlis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?