Bence yarin bi tane daha al yaptir oda cikaraa hamilesindirMerhaba hanımlar benim sat 31 marttı sonrasında gün aşırı ilişkiye girdik. Takibimce 14 nisan ovulasyon tarihimdi. Üç gündür sarı akıntım var bugün dayanamadım kan tahlili verdim değerim 2.80 çıktı idrar tahlili yapmıştım üç gündür tek çizgiydi silik dahi yoktu ama bugün bu şekilde çıktı reglime 10 gün var ama aşırı derecede bel ve bacak ağrım oluyor ara ara acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun
Valla ben de çizgi gördüm gibi ayy ne güzel ben de görebilecek miyimMerhaba hanımlar benim sat 31 marttı sonrasında gün aşırı ilişkiye girdik. Takibimce 14 nisan ovulasyon tarihimdi. Üç gündür sarı akıntım var bugün dayanamadım kan tahlili verdim değerim 2.80 çıktı idrar tahlili yapmıştım üç gündür tek çizgiydi silik dahi yoktu ama bugün bu şekilde çıktı reglime 10 gün var ama aşırı derecede bel ve bacak ağrım oluyor ara ara acaba hamilemiyim lütfen yardımcı olun
İnşallah görürsünüz insan çok umutlanıyor ama sizde bir belirti var mıValla ben de çizgi gördüm gibi ayy ne güzel ben de görebilecek miyim
Sabah mı yapayım acabaBence yarin bi tane daha al yaptir oda cikaraa hamilesindir
Sabah daha garanti olurSabah mı yapayım acaba
Ben de 10 ay deneme sonunda olmayıca klomen tedavisine başladık, bugün kontrolde doktor 3,4 adet yumurta geliştiğini söyledi Ama çatlama iğnesi yapmadı kendi çatlasın iğne ile çoğul gebelik olabilir dedi. Hatta başka bir doktor iğne olmasa bile korun dedi. ben hep ikiz istediğim için korunmayı düşünmüyorumİnşallah görürsünüz insan çok umutlanıyor ama sizde bir belirti var mı
Ay beklemek çok zor ama inşallah olursa benim size çok dua edeceğim inşallah kucağımız boş kalmazBen de 10 ay deneme sonunda olmayıca klomen tedavisine başladık, bugün kontrolde doktor 3,4 adet yumurta geliştiğini söyledi Ama çatlama iğnesi yapmadı kendi çatlasın iğne ile çoğul gebelik olabilir dedi. Hatta başka bir doktor iğne olmasa bile korun dedi. ben hep ikiz istediğim için korunmayı düşünmüyorumreglime 15 gün falan var beklemedeyim günaşırı çalışma dedi doktor hayırlısı bakalım
Amiiin canım inşallah gerçekten şu son 13,14 gün geçmiyor heAy beklemek çok zor ama inşallah olursa benim size çok dua edeceğim inşallah kucağımız boş kalmaz
Bende gün sayıyorum insan ne kadar beklemiyorum dese de hep umutlanıyor tutamıyor kendini bakalım sonuç ne olacak sizinkini de çok merak ediyorumAmiiin canım inşallah gerçekten şu son 13,14 gün geçmiyor he
Evet ne olacak ki ben senin gibi gormus olsam sabah aksam yaparim ama saglik ocagi varsa bi kab tahlili yap benceSabah mı yapayım acaba
Evet ne olacak ki ben senin gibi gormus olsam sabah aksam yaparim ama saglik ocagi varsa bi kab tahlili yap bence
Bugün yaptım 2.8 çıktı işte normalde sıfıra yakın oluyor diye biliyorumEvet ne olacak ki ben senin gibi gormus olsam sabah aksam yaparim ama saglik ocagi varsa bi kab tahlili yap bence
İste o zaman bi kacgun gecsin oyoe yine yaparsin yarinda bi gebelik testi yap eger evde varsa gidip alma bekle evde olan test insani kemirir kulanayim mi kulanmayayim miBugün yaptım 2.8 çıktı işte normalde sıfıra yakın oluyor diye biliyorum
Bugün yaptım 2.8 çıktı işte normalde sıfıra yakın oluyor diye biliyorum
Ne yaptin canim sonuc neBugün yaptım 2.8 çıktı işte normalde sıfıra yakın oluyor diye biliyorum
Dün test yaptım maalesef tek çizgiNe yaptin canim sonuc ne
Bisi olmaz canim herseyin bi zamani vardir allah kimsnein elini bos birakmasin insallahDün test yaptım maalesef tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?