- 25 Şubat 2024
- 124
- 27
- 13
- 24
- Konu Sahibi nsishsbsusnsisi
-
Ince cizgi var ama cok cok erken yapmissiniz testi ve yanlis pozitif veren cok test var artimed vb. bu yuzden umutlandirmak da istemem umudunuzu kaybetmenize sebep olmak da istemem. Su an cok erken.Kızlar daha önce de yazmıştım kan testi veremiyorum adetime 12 gün var bugün dayanamayıp tekrar test yaptım yine saç teli kadar ince silik bı çizgi çıktı sizce test yapmak için çok mu acele ediyom ama kullanmam gereken antibiyotik ilaçlarım var onları bıraktım o yüzden korkuyorum yoksa tekrar basliycam ilaçlara ilk hamileliğim olucak o yüzden bu kadar pinpirikliyim deli gibi araştırıyorum heyecanımdan dolayı kusura bakmayın şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3394435
Canım ben 11 aydır evliyim ve genelde korunmayız bazen korunuyoz bazen korunmuyoz ve bu aya kadar çocuk istemiyodum bu ay böyle çift çizgi görünce çok istedim heveslendim 4 gündür kasıklarım çok ağrıyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyom ama reglime daha var böyle belirtilerde olunca hamileyim galiba dedim Allah analı babalı büyütsün bu aradaCoooook erken yapmışsın testi ama belli olmaz. Ben de senin gibi aşırı heyecan yapıp sürekli araştırma yapıyordum ilk ay olmadı , ikinci ay hiç bakmadım belirtim bile yok kesin regl olucam dedim bugün hamile olduğumu öğrendim. Umarım sana da nasip olur bu süreçte hiç stres yapma. Ben ovulasyon trsti ve hayıt tohumu kullandım ikinci ay bu arada.
Çok erken bir şey demek zorKızlar daha önce de yazmıştım kan testi veremiyorum adetime 12 gün var bugün dayanamayıp tekrar test yaptım yine saç teli kadar ince silik bı çizgi çıktı sizce test yapmak için çok mu acele ediyom ama kullanmam gereken antibiyotik ilaçlarım var onları bıraktım o yüzden korkuyorum yoksa tekrar basliycam ilaçlara ilk hamileliğim olucak o yüzden bu kadar pinpirikliyim deli gibi araştırıyorum heyecanımdan dolayı kusura bakmayın şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 3394435
Evet bencede daha erken çizgide çok ince ama 5 tane test yaptım 3 tanesi böyle çıkınca heveslendim diğer 2 tanede tek çizgi var bu arada buda ilk yaptığım test fotoğraf koycamInce cizgi var ama cok cok erken yapmissiniz testi ve yanlis pozitif veren cok test var artimed vb. bu yuzden umutlandirmak da istemem umudunuzu kaybetmenize sebep olmak da istemem. Su an cok erken.
Teşekkür ederimmÇok erken bir şey demek zorkimyasal mı normal mi :) pozitif olma ihtimali var
Evet biz de iki senedir evliyiz geri çekilme ile korunuyorduk bir anda korunmama kararı aldık o ay işte aşırı araştırmalar yaptım hamileyim zannettim ama olmadı. Umarım senin için en güzeli olur ama bence en önemlisi stres yapmamak çok düşünmemekCanım ben 11 aydır evliyim ve genelde korunmayız bazen korunuyoz bazen korunmuyoz ve bu aya kadar çocuk istemiyodum bu ay böyle çift çizgi görünce çok istedim heveslendim 4 gündür kasıklarım çok ağrıyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyom ama reglime daha var böyle belirtilerde olunca hamileyim galiba dedim Allah analı babalı büyütsün bu arada
Bu arada bu testlerde bayağı gözüküyorEvet bencede daha erken çizgide çok ince ama 5 tane test yaptım 3 tanesi böyle çıkınca heveslendim diğer 2 tanede tek çizgi var bu arada buda ilk yaptığım test fotoğraf koycam
Bunlardaki cizgi daha belli evet. Insallah hamilesinizdirEvet bencede daha erken çizgide çok ince ama 5 tane test yaptım 3 tanesi böyle çıkınca heveslendim diğer 2 tanede tek çizgi var bu arada buda ilk yaptığım test fotoğraf koycam
Çooookk teşekkür ederim 1 hafta sonra tekrar yapıcamBence hamilesin çünkü negatif olduğunda orda kesinlikle böyle bi çizgi bile çıkmaz. Daha gebeligin çok erken sürecinde olduğu için böyle silik cikmis ama bir hafta sonra tekrar yaparsan daha net çıkar
İnşallahhhBunlardaki cizgi daha belli evet. Insallah hamilesinizdir
Evet canım ama bu ilk yaptığım test bu yeni yaptığım testte daha silik ve ince o yüzden kafam karıştıBu arada bu testlerde bayağı gözüküyor
Daha erken ama idrarda çıkan kanka kesin çıkar yani dayanamam diyorsan bı kan testi ver bence umarım en iyisi olur hakkindaEvet canım ama bu ilk yaptığım test bu yeni yaptığım testte daha silik ve ince o yüzden kafam karıştı
Düşünmemek elde değilEvet biz de iki senedir evliyiz geri çekilme ile korunuyorduk bir anda korunmama kararı aldık o ay işte aşırı araştırmalar yaptım hamileyim zannettim ama olmadı. Umarım senin için en güzeli olur ama bence en önemlisi stres yapmamak çok düşünmemek
Çıkan kanda** kesin çıkar.Daha erken ama idrarda çıkan kanka kesin çıkar yani dayanamam diyorsan bı kan testi ver bence umarım en iyisi olur hakkinda
Çok teşekkür ederim 1 hafta daha bekleyip yapıcamDaha erken ama idrarda çıkan kanka kesin çıkar yani dayanamam diyorsan bı kan testi ver bence umarım en iyisi olur hakkinda
Ay bana ikinci ay bı gamsizlik gelmişti hiç aklıma bile gelmiyorduDüşünmemek elde değilAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayyy hadi hayırlısı olsun peki belirtin var mı bana özelden yazsan olur muAy bana ikinci ay bı gamsizlik gelmişti hiç aklıma bile gelmiyordubugün şans eseri test yapayım aman regl olcam zaten diye yaptım çıktı. Aynı sevinci sağlıkli şekilde yaşaman dileğiyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?