• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kızlaaaar....

Sevgilim...

• Ankete Katılan
    149
beni çok sever .
aşırı kıskançtır.
değil birisinin uzun süre bakması bi kez yan gözle bakması bile adamın dişlerinin dökülmesi için yeter..:mymeka:

beni çok sever ve bana çok değer verir, ne demişler kalp kalbe karşıdır

bu aralar aşkımızın depreşik modunu yaşıyoruz, dejavu misali ilk günlerdeki heyecanı yaşıyoruz

allahım bitmesin, bitmesin bu rüyaa

Beni cok ama cok sever (her zaman ifade etmezse bile biliyorum), surekli sarilir....benim Askim tektir tek, onun gibisi yooooooooooooook

bazen romantik bazen ormantik bazen çocuk gibi bazen babam gibi bazen kıskanır bazen kıskanmaz ama her zaten tertipli ve düzenli:D

hepsi kaydirigubbakcemile
Çok dağınıktır...
Çok kıskançtır...
Beni çok ama çok sever...
Bana sürekli sarılır...
Sürekli elimi tutar...
Hep bir yerlere gitmek ister...
Aşırı derece kıskanç...
Biri bana sürekli bakarsa o kişiyi fena yapar...
Çok gıcık yaaa...

Düzenlidir...Kıskançtır...Beni çok sever.... Çalışkandır....Sakindir...... Sarılmayı da sever, elimi tutmayı da, başka şeyler yapmayı da...... Anlayışlıdır... İnatçıdır... Meraklıdır, herşeyi bilmek ister.... Konuşmayı ve yemek yemeği çok sever....

Çok dağınıktır... (ama zorla toplatırlar:)))))))) )
Çok kıskançtır... (ben ölçüsünü ayarlatıyorum ona)
Biri bana sürekli bakarsa o kişiyi fena yapar...
Aşırı derece kıskanç...
sadece ankete işaretlediklerimi buraya ekledim...

hiçbirine uymuyor.sevgi konusundan eminim sadece.türünün en iyisi sanırım

beni çok ama çok sever yivrum benim.
ben de onu çok ama çok severim aynı ölçüde :jeyyar:

kıskançlık hat safhada ama benide çok sever. sarılma hastalığı vardır sağolsun....... öle işte şimdilik mutluyuz Allah bozmasın. evlendikten sonraki faaliyetleri nasıl olur bilemicem.

ben bir hakkımız var diye birini işaretledim ama benim eşim dağınıktır(hem de nasıl),beni çok sever biliyorum,sürekli sarılır,öper,kıskançtırda,çocuk gibi hiç yanından ayrılmıyım ister,anlayışlıdır ama anlaması biraz uzun sürer a.s

benim eşim aşırı kıskanç hatta hastalık derecesinde.........

Back