• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kızlaaaar....

Sevgilim...

• Ankete Katılan
    149

_EsCApE_

Hayat Şimdi Daha da Güzel
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
608
0
96
39
Evet kızlaaar... Sööleyin bakalım sevgiliniz-eşiniz nasıl birisi... Buyrun ankete... a.s.a.s.

canım kocam benim..:)) ben omurga romatizması olan biriyim ve kocam her akşam çok yorgun olsa bile mutlaka bana masaj yapar. hiç aksatmaz. haftasonlarında ev işlerinde bana yardım eder. veririm kocamın eline bir bez, bir de camsil.. tozları siler, elektrik süpürgesiyle güzelce her yeri temizler.. çiçek bakımından hiç anlamam.. çiçeklerle de o ilgilenir :)) yüzüm birazcık asılırsa ne olduğunu öğreninceye kadar etrafımda dört döner.. akrabalarından ve ailesinden sevmediğim insanlar varsa bunları rahatlıkla kendisiyle konuşabiliyorum ve bir bayan için çok önemli.. beni üzen kim olursa olsun mutlaka karşılığını verir.. onu çok seviyorum.. canım kocacım benim.. bi bi bitanem bi.. :))

çok dağınıktır beni çok ama çok sever birdeçok gıcık hiçbir lafın altıda kalmaz onunla çene yarıştıramam valla:mymeka::sm_cool:

mavi_yeşilcim çok şanslısın sende benim gibi.. Allahım bozmasın kocişlerimizle muhabbetimizi herkese de bizmki gibi koca nasip etsin:roflol:

mavi_yeşilcim çok şanslısın sende benim gibi.. Allahım bozmasın kocişlerimizle muhabbetimizi herkese de bizmki gibi koca nasip etsin:roflol:

evet gerçekten de kendimi çok çok şanslı hissediyorum ve her gece yatağa yattığımda eşimle birlikte birbirimize teşekkür ederiz herşey için.. önce birbirimize teşekkür eder, sonra da Allah'a şükrederiz bizi karşılaştırıp yuva kurduğumuz için.. umarım herkes bizim gibi şanslı olur.. yerimseniben

Benim adama uyan bir şık yok burda:roflol:
mesela titizdir ve dolayısıyle dağınıklıktan hiç hoşlanmaz,
çocuk ruhludur sürekli ilgi ve şevkat ister,
onunla ilgilenip dinlemezsen küser:roflol:
Birde sıkıyorsa biri bana sürekli baksın adamın ağzını burnunu dağıtır,yetmez adamı uzun süreli takibe alır:roflol:

sürekli elimi tutar... :asigim: ayriyetten çok fazla odundur... :dilcikar:

Esim olmadigi icin yani ayni evde yasamadigimiz icin fazla birsey diyemicem ama en onemlisi su degilmidir : BENI SEVDIGINI BILIYORUMMMMM ASKIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

çok dağınıktır, o konuşur dinlerim,o konuşurdinlerim,o konuşur dinlerim,kafamçokkarıştı

valla benim eşimde biraz dağınıktır kıskançtır evt onunla çene yaraıştıramam çok konuşur seecendirr kısacası şıkların hepsi bide birni bana uzun süre baksın adamın ağzını burnunu dağıtır:roflol: ee birazda sinir varr tabi :bbo:

Back