Saç Şekillendiriciler Kızlaaaar son olarak remington hangi düzleştirici ??? acil tasvsiye

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Bununla ilgili bütün forumları okudum fakat yine de tatmin olamadım.

Remington marka düzleştirici almaya karar verdim ama hangisi?

Saçlarım çok ince telli uçları boyamaktan çatır çatır oldu fakat dipleri yağlı.

Saçlarımı dümdüz yapma gibi bir derdim yok saçlarım zaten düz, benim isteğim saçlarımı düzleştrirken yumuşacık bakımlı ve zengin göstermesi

Kısacacı BAKIMLI SAÇLAR istiyorum. Hangisi saçlarımı ipek gibi yumuşacık yapar ?

arasında kaldığım markalar ise

S9500 pearlymodeli
S9600 silk
S8590 keratin therapy
S9950 shine therapy

S8590 keratin therapy

Ben remingtondan çok memnunum ama bende maşası var.

Bende de maşası var cı6325 çok memnunum ama saç düzleştiricim bozuldu babylissti zaten hiç memnun değildim yenisini almam gerekiyor.
Kimsenin yok mu önerisi arkadaşlar

bende arzum pettina vision diye bir düzleştirici var çok memnunum 3/4 senedir de kullanıyorum. 3 yıl garantili seramik . Saçlarıma da bakım yaptığım için çok nadir saçlarım kırılır tavsiye edebilirim.

160-180-200 3 ısı ayarı var . Düğmesine bastığında hemen ısınıyor kablosuda uzun olduğu için kullanışlı genişliğide iyi olduğu için çok çabuk düzleştiriyorum. İncelemek istersen fotoğraflarını çekip yüklerim düzleştiricim işyerimde yanımda bulunduruyorum.

teşekkürler geniş tabakalı bna göre değil ayrıca remington düşünüyorum yinede çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…