İlk mesajı istediğiniz gibi düzenleyebilirsinizYa uzun zaman oldu unutmusum, ayrıca herşey çok karisti resimlerin altına beden ve fiyat eklemek istiyorum.
Teşekkürler ama neyi nerede düzelteceğimi bilmiyorum. Her şey ne kadar karışıkİlk mesajı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kaliteli-urunler.988644/Teşekkürler ama neyi nerede düzelteceğimi bilmiyorum. Her şey ne kadar karışık
Armine pardesu paylasmissjn ya canim o mesajini duzenleyip oraya dier urunlerinide ekleyebilirsn ayrintili duzenle cikacak karsina ona basip duzenle
Bellek yetersiz diyor anlamadım, bu yüzden etek fotosunu gonderemiyorum. Ne yapabilirim?Yapamamissin :-(
Telefonun bellegi mi yetersiz ?? Fotograf mi cekilmiyor
Sonunda oldu
Senin beğendiklerini eklemedim, alıyor musun? Başka begendigin birşey varsa yardımcı olurum.Coooook sevindim gercektn
Aliyorm evet baska begendigim de var ama takas dusunuurmusun ama o ayirttiklarimi alicam kesinSenin beğendiklerini eklemedim, alıyor musun? Başka begendigin birşey varsa yardımcı olurum.
Hayır canım paraya ihtiyacım varAliyorm evet baska begendigim de var ama takas dusunuurmusun ama o ayirttiklarimi alicam kesin
Canm gunde 2den fazla konuyu guncellemkte yasak habern olsn konun kapanmasinGüncel