Evet sonunda stresin büyüğünü atlattık...aileler tanıştı söz gününe karar verildi kısmetse 28 ağustosta olcak... saolsunlar tanışmaya eli boş gelmemişler çiçek ve çikolata getirmişler ohaoldumsmile herşey çok güzel oldu sanki 40 yıldır akraba gibiydik tahminimden çok çok iyi bir ortam oldu...allah herkese nasip etsin kızlar çok güzel heyecanlar bunlar ama kayınvalidem benden daha heyecanlıydı kaydirigubbakcemile3 resimler var ama çikolatayı yedikten sonra çektiğim için görüntüsü birazcık garip çıktıdelikafadulden
GOZUN AYDIN OLSUN KARDESHIM, HAYIRLI UGURLU NURLU OLUR INSALLAH, ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN, SENIN ADINA COK SEVINDIM .
BAK BU ZAMANLARIN GERI DONUSU YOK, TADINI CIKAR EMI.opuyorumnanaktan
teşekkürederim canım bende öyle yapmaya çalışıyorum hayatımın en güzel ve heyecanlı günlerinden biriydi ve ben inanılmaz heyecanlı olmama rağmen her dk nın tadını çıkarmaya çalıştım...kadınlar kulubünden edindiğim bilgilerde çok yardımcı oldu :enbuyukkk:
daha tanışmada bukadar abartmasına şaşırdım gerçi ama çok hoşuma gitti ne yalan söyliyimzemuszemus allah isteyen herkese nasip etsin kızlar çok teşekkürettim hepinizekaydirigubbakcemile2
inşallah canım inşallah hepiniz yaşarsınız...hepinize çok teşekkürettimopuyorumnanaktan ama ben çok kalın kafalıyım galiba tanışma yıldönümümüz 21 ekimhihoyyyt sevgilimde o yüzden aile tanışmasında 21 gül almış...ben anlamayınca artık kendisi söylemek zorunda kaldı mafoldumben
Allah tamamına erdirsin. Çok güzel heyecanlar bunlar :)
Bizim de sözden önce tanışma oldu geçen ay. Çünkü nişanlım y.dışında ailesi de başka bir şehirde yaşıyor. onlar da gelirken çiçek (en sevdiğim beyaz lilyumlar) ve çikolata getirmişlerdi. çok güzel bir davranış gerçekten. bir an paniklemiştim yoksa isteyecekler mi diye. damat ortada yok çünkü henüz :)