• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kızlaaaaarrr tanıştık :)

jeren_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
Evet sonunda stresin büyüğünü atlattık...aileler tanıştı söz gününe karar verildi kısmetse 28 ağustosta olcak... saolsunlar tanışmaya eli boş gelmemişler çiçek ve çikolata getirmişler ohaoldumsmile herşey çok güzel oldu sanki 40 yıldır akraba gibiydik tahminimden çok çok iyi bir ortam oldu...allah herkese nasip etsin kızlar çok güzel heyecanlar bunlar ama kayınvalidem benden daha heyecanlıydı kaydirigubbakcemile3 resimler var ama çikolatayı yedikten sonra çektiğim için görüntüsü birazcık garip çıktıdelikafadulden

Son düzenleme:
teşekkürler canım şimdi sıra söze geldi bakalım ozaman ne yapıcam kesin heyecandan ölürüm eyvahedigeldismile

GOZUN AYDIN OLSUN KARDESHIM, HAYIRLI UGURLU NURLU OLUR INSALLAH, ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN, SENIN ADINA COK SEVINDIM .
BAK BU ZAMANLARIN GERI DONUSU YOK, TADINI CIKAR EMI.opuyorumnanaktan

teşekkürederim canım bende öyle yapmaya çalışıyorum hayatımın en güzel ve heyecanlı günlerinden biriydi ve ben inanılmaz heyecanlı olmama rağmen her dk nın tadını çıkarmaya çalıştım...kadınlar kulubünden edindiğim bilgilerde çok yardımcı oldu :enbuyukkk:

daha tanışmada bukadar abartmasına şaşırdım gerçi ama çok hoşuma gitti ne yalan söyliyimzemuszemus allah isteyen herkese nasip etsin kızlar çok teşekkürettim hepinizekaydirigubbakcemile2

hayırlı uğurlu olsun tatlım devamıda bu kadar güzel olur inş... hade gözun aydın mutluluk kelebeklerı senınle olsun...

hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına bende yaşamak istiyorum o günleri:asigim:

inşallah canım inşallah hepiniz yaşarsınız...hepinize çok teşekkürettimopuyorumnanaktan ama ben çok kalın kafalıyım galiba tanışma yıldönümümüz 21 ekimhihoyyyt sevgilimde o yüzden aile tanışmasında 21 gül almış...ben anlamayınca artık kendisi söylemek zorunda kaldı mafoldumben

Allah tamamına erdirsin. Çok güzel heyecanlar bunlar :)
Bizim de sözden önce tanışma oldu geçen ay. Çünkü nişanlım y.dışında ailesi de başka bir şehirde yaşıyor. onlar da gelirken çiçek (en sevdiğim beyaz lilyumlar) ve çikolata getirmişlerdi. çok güzel bir davranış gerçekten. bir an paniklemiştim yoksa isteyecekler mi diye. damat ortada yok çünkü henüz :)

Tekrar hayırlı olsun :nazar:

Sanırım 2 gün sonra da sözün var canımm bakalım neler olacak :) Heycanla bekliyoruz . Burda resimlerini görmek istiyoruz opuyorumnanaktan

Back