• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaaar acil yardımmmmm 🙄🙏

melos0508

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2020
119
49
48
29
Herkese merhaba bugün adet döngümün 37. Günündeyim ama hala ne gelen var ne giden... Normalde döngüm 30-35 gün arası. Ara ara kasık ağrım oluyor çok şiddetlenmeden, birde göğüs hassasiyeti var ama hala birşey gelmedi. 3 4 gün önce idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı kan testi için biraz daha beklemeli miyim acaba? Bide psikolojik mi bilmiyorum ara sıra ufak mide bulantım oluyor ve çok sık bir şekilde idrara çıkıyorum yardım kızlar acilll aynı durumu yaşayanlar varsa eğer 🙏🙏🙏

Bende ayni sizin gibi sürekli idrar ihtiyacı ara ara küçük bulantılar kasık ağrısı falan kan tahlili verdim idrar tahlili verdim çıkmadı ultrason da kese göründü aradan 14 gün geçti idrar testi yaptım tam çıktı 20 .gün yine hastaneye gittim köşede göründü 🤗🥰 şuan da 33+3 haftalık olduk darısı sana olsun 🤲🤗

Bende ayni sizin gibi sürekli idrar ihtiyacı ara ara küçük bulantılar kasık ağrısı falan kan tahlili verdim idrar tahlili verdim çıkmadı ultrason da kese göründü aradan 14 gün geçti idrar testi yaptım tam çıktı 20 .gün yine hastaneye gittim köşede göründü 🤗🥰 şuan da 33+3 haftalık olduk darısı sana olsun 🤲🤗
Ayyy çok sevindim hayırlı olsun ya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏🙏 bende böyle çok tereddüt de kalıyorum kan testi versem mi vermesem mi bilemiyorum ya olursam diye çünkü arada ağrı yokluyor gidiyor bide göğüslerim Bi tuhaf hassasiyeti var sırtım bile ağrıyor tuhafım yani 🙄

Ayyy çok sevindim hayırlı olsun ya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏🙏 bende böyle çok tereddüt de kalıyorum kan testi versem mi vermesem mi bilemiyorum ya olursam diye çünkü arada ağrı yokluyor gidiyor bide göğüslerim Bi tuhaf hassasiyeti var sırtım bile ağrıyor tuhafım yani 🙄
Çok tşk ederim cnm 🥰❣️ 😊Bende öyleydim sırt ağrım duygu olarak bı tuhaf her an adet olackmşm hissi sürekli lavaboya gidip kontrol ediyordum oldum olacm diye diye 1 ay geçti 🤣🤣 göğüs çok çokk kötü ağrıyordu elim değmesin istiyordum uyuyunca üstüne uyuyor gibi oluyordum ağrıdan uyanıyordum 😊😊

Çok tşk ederim cnm 🥰😊Bende öyleydim sırt ağrım duygu olarak bı tuhaf her an adet olackmşm hissi sürekli lavaboya gidip kontrol ediyordum oldum olacm diye diye 1 ay geçti 🤣🤣 göğüs çok çokk kötü ağrıyordu elim değmesin istiyordum uyuyunca üstüne uyuyor gibi oluyordum ağrıdan uyanıyordum 😊😊
Şuan varya ilaç gibi geldiniz aynı belirtileri duymak içimi açtı bir anda.. .. Çok teşekkür ederim.. Bakalım bugün akşam 6 ya kadar da bişey gelmezse gidip kan testi vericem artık 😇

Estağfurullah rica ederim cnm 😍 Rabbim sizede hayırlı Salih Saliha evlat nasip etsin 🤲 ben gidince bile korka korka gitmiştim 🤣🤣bı anımı da anlataym bu dönemde kasık ağrısı olduğu zaman lavaboya gide gide görülüyordu artk eşim diyordu sana çocuk bezi almak lazm 🤣🤣🤣🤣 en son ddim bak çocuk ise belirtini göster yoksada geleceksen gel 🤣🤣çok şükür gelmedi 🤭

Kan verirseniz çıkar artık bence, yumurtlama geç olduysa geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır idrar da. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗

İş çıkışı kliniğe gittim kan testi vermeye ama sonuç ptesi öğleden sonra çıkar anca dediler vazgeçtim vermedim. Erken gebelik testi aldım şu pahallı olanından 🙊 ama negatif 🤷‍♀️🤷‍♀️

Herkese merhaba bugün adet döngümün 37. Günündeyim ama hala ne gelen var ne giden... Normalde döngüm 30-35 gün arası. Ara ara kasık ağrım oluyor çok şiddetlenmeden, birde göğüs hassasiyeti var ama hala birşey gelmedi. 3 4 gün önce idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı kan testi için biraz daha beklemeli miyim acaba? Bide psikolojik mi bilmiyorum ara sıra ufak mide bulantım oluyor ve çok sık bir şekilde idrara çıkıyorum yardım kızlar acilll aynı durumu yaşayanlar varsa eğer 🙏🙏🙏
Biraz daha bekleyin belki geç dollenmedir inşallah hamilesimizdir☺️

Kan verirseniz çıkar artık bence, yumurtlama geç olduysa geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır idrar da. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤗
Amin çok teşekkür ediyorum. Burda sizlerin benimle bu anı paylaşıp fikir vermeniz ve destek olmanız bile önemli benim için 🙏

Benim de bugün 10 gün gecti 5 gün gecikince kanda baktırdım negatif hiç olucak gibi değilim goguslerim şişti ağrıyo bide beyaz akıntı var kasık ağrım ve belimde agrim var şiddetli değil geç dollenmemedir belki dedi doktor bekliyom 😂

Benim zaten gebelik testleriyle imtihanım hiç bitmedi 2 yıldır bazen hamile olmadan çift çizgi çıktığını bile gördük idrarımda bazen şüphelendiğim de hiç bir şey çıkmadığını da 🤷‍♀️ çok enteresan gerçekten artık favorim kan testi pazartesi yaptırırım artık olmaz isem 😎

Back