Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlaaaaaarrr acilen yardıma ihtiyacım var :)

4. yada 8. yani en sonuncu çok hoş.

iki modelde göbek ve basenlerinizi iyi saklıyor. Size tavsiyem sonuncuyu ilk sırada düşünün istemezseniz 4. değerlendirin.

Ayrıca özelinize msj yazıyorum bakarmısınz?

henüz özelden mesaj gönderemyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım antalyadan baktım bu elbiselere ve öyle marka şeyler falan değill marka diye baktıklarımın hepsi bilindik herkeste görüğüm şeyler yolda yürürken bi de buraya bakayım dediğim bi yerde buldum

Herkes bişey demiş, bende biraz daha aklını kaırştırıcam ama beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşş:119:

4. kesinlikle güzel değl beğenmedim:) ama 5. ve sonuncusu sana harika olmuş, hele sonuncu çok asil, sade ve şık duruyor, kesinliklle 5i giymelisin :)))))

4ü seçme lütfen:) siyahla pembe hiç birbirini tamamlayamamış bi renk cümbüşü, seni çok kapatmış..ama 5 ve sonuncu tam senlik olmuş :) bayıldımmmmm bende istiyorum yaaaa

bana çok alaturka geldi bunlar yaşın gençse bunları giymemelisin tabi bu benim düşüncem yanlış anlama

1. elbise çok sade geldi evde olacaksa nişan tercih edilebilir
2. elbise mezuniyet elbisesi havası vermiş tam olmamış
3. elbise üzerine uymamış bunu da ele
4. elbise tercih edilebilir
5. elbise altı çok kabarık gibi geldi yanlış görmediysem ev için aşırı olabilir
6. elbise renk farklı olsa süper olurdu
7. elbise renklerini sevmedim uyum güzel değil
8. elbise ideal bunu olabilir
bu arada tebrik ederim mutluluklar

Son düzenleme:
bunların hiçbirisi benım tarzım değil.
hepsi boğucu renklerde sanki yaşlı işi gibi durmuş tabı benım düşüncem.
kısa süre önce benım ev nişanım oldu.
canlı kırmızı kolsuz ve sırt dekoltelı dız kapağında bır elbıse gıymıstım.fotosunu görenler bıle bayılmıştı. nişan söz elbiseleride genelde siyah,sıyah-beyaz yada kırmızı oluyormuş. sonradan demişlerdi.

illa bunlardan birini alcam dıyosan en son yada 6 fena değil.

1 ve 5 numara bence onlar daha bir güzel yakışmış mutluluklar dilerim Rabbim tamamına erdirsin içinize sindirsin

kızlaaarr aklıma öyle bir takılmş ki bu ve gittim onu aldımm çok mutluyuz elbisemle fikirlerini beyan eden bütün güzel bayanlara çooookkk teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…