kızlaaaaaaaar kan gelirmi

prensesshe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
26
1
mhb kızlar adetim 15 gün geçikti en son bir hahta test yaptım negatif çıktı. dün gece bir damla kan gelmiş başka yok sizce nedir bu. lütfen yardımmmmmmmmmmmmm.hihoyyyt

evet yerleşme kanamsıdır o bendede olmuştu o kadr oldu sora öğrendimki hamileyim hayırlısı olsun canım

bencede yerlesme kanamasi canim bendede kahverengi leke olmustu.bence gidip hemen bir kan testi yaptir emin ol. bezen testler dogru olmuyormus.umarim vardir bebis.

yerleşme kanamasıdır gec döllenme filandır testi takrarla bence amöa kantestini..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSıN:))

kaydirigubbakcemile5 bir damla kahverengi gibi sanki birazdaha koyudu rengi.bilmiyorumki kızlar yerleştirme kanımı bu her kadında yerleştirme kanı gelirmi.senağlama

:teytey: her kadında yerleştirme kanı gelirmi herkezde olurmu bu benim sadece bir damla kahverengi bibi sanki birazdaha koyudu şimdi kesin hamilemiyim ben işallah. :sm_cool:

önce hamile olup olmadıgını kesinleştirmek için doktora gidip kan vermen lazım cnm...böyle beklemekle olmaz...

bende bilmiyorum her kadında olduğunu belki olmuştur sen fark etmemişsin. 1aylık hamilemisin sevindim birşey sorucam hamile olduğunu hangi testte öğrendin benbilirim

X