• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kızla ne zaman bebekler memeyi kendisi ister?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
96
Diğer
Kızlar, bebişim hep nazlı emdi. çevremde meme meme diye çıldıran bebişleri görünce inanın imreniyorum.
Ne zaman benim bebişimde öyle olacak bu gidişle olmayacak diye korkuyorum.
Sizin kaçınçı ayda başladı bebişlerinizde meme düşkünlüğü?

Kızlar, bebişim hep nazlı emdi. çevremde meme meme diye çıldıran bebişleri görünce inanın imreniyorum.

Her bebek emme içgüdüsüyle birlikte doğuyor ama bu kimi bebekte az kimi bebekte ise çok oluyor.
Bebeğin düzenli olarak seni emiyor ve anne sütünü alması gerektiği kadar alıyorsa neden üzülüyorsun ki?
Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama genelde bebekler diş çıkarma dönemlerinde memeye düşkünlükleri daha çok artıyor...:92:

aynen bende ya. bazı bebekler etrafa bakarken bile memeyi ağızlarından çıkarmıyor benimki keyfi isterse zorlamayla alıyor. ama yinende pes etmiycem verebişldiğim kadar anne stütü vericem.

Benim oğlumda emmeye aşırı istekli değildi 11. aydan sonra ne oldu anlamadım fazlasıyla düştü şimdi 19 aylık meme diye yapışıyor bana.

Son düzenleme:
Bizimki daha bir enteresan. Hiç vermesem nerdeyse tüm gün emmiycek ama acaba istiyormu ki dediğimde de hemen yapışıyor. Ama bugünlerde gündüzleri nerdeyse hiç emmiyor sunsam bile. Sanki zehir vericem. Bana tavırlı galiba :( Beni uyumak için kullanıyor sadece. Başkalarının yanında da asla emmez. Bu arada 14 aylık benimki de...

Back