kızla erkek arkadaş olabilir mi ?

valore

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
7
0
6
İstanbul
merabalar,
ilk konu açışım bu sitede çok fazla doldum anlatacak kimsem yok daha dogrusu bu konuyu anlatacak kimsem yok
benim bi arkadaşım var ilkokul arkadaşım 4. sınıfı beraber okumuştuk lisede aynı sınıfa düştük ilk samimiyetimiz yoktu fakat sonra iyi anlasmaya basladık 2 yılımız çok samimi geçti.
çok iyi anlaşıyoruz iyi bi arkadaş grubumuz var fakat bi süre sonra hayatta asla yapmayacagım şeyi yaptım ona aşık oldum hemde ilk aşkım.
ondan önce kimse ile ilgilenmedim halada ilgilenmiyorum ama çokcuk çok farklı bazen çok samimi bazen çok soguk gibi konuşuyor ve çok havalı ama dünyanın en iyi insanıdır tanıyan tanımayan herkes onun kusursuz oldugunu bilir.
neyse asıl konuya geçelim uzun zamandır bakıyorum forumlara falan bütün erkekler kızla erkek arkadaş olmaz erkek kızdan hoşlanmasa yakınında durmaz diyor ama ali öyle bi çocuk degil yani arkadaşına karsı bişey hissedecek bi çocuk degil iyi anlaştıgı sayılı insan var ben bikaç kız daha ve bir çocuk.
onu çok seviyorum hislerimi anlamış olabilir büyük ihtimallede anlamıstır belli etmesemde.
kıskanıyor,sıcak davranıyor,fizigimi begeniyor,benide begeniyor ama benden hoşlanacak kadar basit bi çocuk degil zor bi çocuk. ortada duygu yok kardeşimde dedigi oluyor aşkım dedigide oluyor kafam çok karıştı yani.
ünv kazandım benim gittigim yere gelecek sevmedigi bi şehir olmasına ragmen gelme dedim ısrarla gelmek istiyorum dedi yeni sınıf arkadası buldum dedigimde beni unutmandan korkuyorum dedi sevgiliden farkımız yok ama bana o gözlede bakmıyor eminim.
arkadaslıgımız bitsinde istemiyorum napmalıyım yerimde olsanız napardınız ?

karakterinin oturduğundan eminsin onun değil mi? çok sağlıklı şeyler değil bunlar. bi aşkım,bi kardeşim...bence niyetini öğrenmelisin.içinde imkansızı taşıyorsan da uzak kalmalısın derim..üzülen tarafın sen olma ihtimali çok yüksek çnkü..o ne söylerse umutlanır yüreğin...

evet yani karakterinde bir sorun yokta artık çok bunaldım bi msj atıyor sarkı sözü gönderiyor sensiz yapamam keske aynı ünv düsseydik falan diye bi askım diyor (diger arkadaslarınada der yani samimiyet gibi bişey bende anlamadım.) sadece bu zamana kadfar bikez kardes dedi bi ara yemek yemiyordum lütfen ye benim için kardes payı yapalım dedi onun dısında demedide ne biliyim ondan sonra bi sarsıldım ben
ve hiçbir arkadasıma anlatamıyorum durumu kendimden utanıyorum en samimi arkadasım sonucta

kızla erkek arkadaş olamaz. sonunda ya ilişki sizinki gibi cıvır ya da yine sizinki gibi bir taraf duygusal veya başka yönden ilgi duymaya başlar. her şeyden önce ben senin ona karşı duygularını gerçekçi bulmuyorum. sizinki biraz farklı. daha önce bir ilişki yaşamadığın için veya başka biriyle onun kadar yakın olmadığın için onun sana gösterdiği ilgi dostluk sahiplenme güzel sözler gibi her türlü şey sana onu cazip gösteriyor. yani sana aynı şekilde davranmasa, uzaktan arkadaş olarak kalsaydınız belki hiç duyguların sevgiye ilgiye dönüşmeyecekti. belki sen ısrarla sevdiğini düşünüyor olabilirsin ama ben duygularının bu değişik ilişki ortamından oluştuğunu düşünüyorum. eğer senin düşüncene göre cevap vermem gerekirse, sakın açılma. çünkü açıldığında onun sana sadece olabiliriz demesinin sende oluşturacağı yıkıntının altından kalkamayabilirsin. ama zaten senden hoşlanıyorsa bunu zamanla anlarsın. onun aşkımlı cicimli konuşmalarından sahiplenmesinden etkilenmiş olabilirsin ama bence bunu farklı yorumlama. zamana bırak.

Dediklerin beni tanımayan birisi için gerçekten çok dogru genellikle böyle olur ama ben duygularımdan eminim yani sadece etkilenme söz konusu degil yaklasık 1 yıldır ondan hoslanıyorum hatta hoslanıyorum denilemez asıgım onun dısında benimle ilgilenen çok arkadasım var aynı sekilde konusan veya benimle ciddi anlamda ilgilenen ama hiçvbirisi umrumda degil çünkü ben farklılıgı severim onda onu gördüm o digerleri gibi degil daha hayata bakıs acısı çok farklı ondan uzak durdugum zamanlar benim için dünya duruyor sanki nefes alamıyorum bişey beni ona çekiyor uzak duramıyorum hiç uzak duramıyorum normalde çok iradeliyimdir birisinden kopmak istersem çok kolay koparım ama ona karsı bu mümkün olmuyor
yani yasadıklarımı anlatamıyorum bile eminim bu zamanda seviyorum asıgım bilmem ne diyen çogu insandan çok çok çok baglıyım ona bi anda hersey gelisti yani 4 yıllık arkadasım 2 yılımız samimiyetle geçti ve 1 yılında ona karsı hiçbirşey hissetmedim eskidende aynı sekilde ilgi gösterirdi bütün arkadaslarına karsı böyle oldugunun farkındayım ama bi anda herşey gelişti ben bile anlamadım ve suan ne yapacagımı bilmiyorum.

kızla erkek arkadaş olur olmasına ama bu arkadaşlığın sonu mutlak ve mutlak duygusala dönüşür, ben inanmıyorum şahsen biz arkadaşız diyen ve yıllar boyunca görüşenlere benimde oldu arkadaşım! ama sonradan hepsi farklı duygular hissettiğini söyledi.
bana kalırsa duygularınızı belli etmeyin o da boş değil gibi ama önce ondan bekleyin , zaten ondan uzaklaşınca anlarsınız duygularınızın ne olduğunu..

evet kesinlikle buna inanıyorum ondan uzaklasınca nefes alamıyormusum gibi hissediyorum 2 gün uzak duruyum msjlarına cvp vermym dedim msjlarını gördügüm halde cvp vermemek eziyet gibi geldi sanırım ona karsı normal davranmaya devam etmek en iyisi birde işin sonunda arkadaslıgı kaybetmek var.
su ünv sonucları bi belli olsun da yani ek tercihler büyük ihtimal aynı okula düşeriz yani umarım o zaman hersey daha netleşir eger aynı ünv düşmezsek çekecegim var :)

karakteri nasıl oturmuş anlamadım?

bi aşkım bi kardeşim

emin misin karakterinin oturduğuna :44:

karakteri nasıl oturmuş anlamadım?

bi aşkım bi kardeşim

emin misin karakterinin oturduğuna :44:

ya öyle devamlı kardeşim demiyor bi kez söyledi kardeşim diye oda kardeş payı yapalım falan dedi. onun dısında sınıftan bahsediyorduk hepimiz kardeş gibiyiz sonucta falan dedi onun dısında kardesim demez.
bende anlamadım nasıl karakterse bazen çok dengesiz davranıyor bi sıcak bi soguk

arkadaş olabilir bir kızla bir erkek ancak bu benim hikayeme pek benziyor:) 4 yıla giden bir ilişkim var ve sevdiceğim yakın arkadaşlarımdan biriydi arkadaşının davrandığını gibi davranırdı hemen hemen çok da havalıydı nefret ederdim bu huyundan meğerse bana aşıkmış şapşal sevgilim benim tepkimi ölçermiş çok iyide arkadaşlığımız olduğu için açılamamış her gece şiirler yazar atardı bana en sonunda etkilendiğimi belli etmiş olucam ki açıldı sana ümit vermek istemem tatlım çok benziyordu hikayemiz yardımcı olmak isterim sana

bence o da senen hoşlanıyor tatlım. bu kadar karmaşık durum olmaz ama senin tepkinden çekindiği için bazen saçmalıyor anladığım kadarıyla. Bence karşındakini biraz cesaretlendirmelisin.

aynısı bi kız arkadaşımın başına gelmişti doğukan da aynı o karakterde bi çocuk bi : aşkım bi kardeşim davranırdı, güzelsin falan derdi buluşurdu kızla. kızda ümitlendi bi şeyler hissetmeye başladı doğal olarak... neyse bi gün kız arkadaşım açıldı çocuğa, her şeyi anlattı, çocuk kaçamak cevaplar verdi, ve uzaklaştılar. Sonra arkadaşımda unuttu arada yine konuşurlar selamlaşırlar ama eski samimiyet olmuyor tabi ki.

Yani bu kadar samimiyseniz aşkım diyecek kadar çocuğun öyle hisleri olsa çoktan açılırdı diye düşünüyorum.

benımde basıma böle bişi gelmıstı.. hemen hemen 5 senelık arkadasımdı son bıkac ay baya sıkı fıkıydık bana cok yardmıcı oldu bende 5 sene boyunca ona hep yardm ettm manevı anlamda. hoslandıgı kız olurdu gaza getrırdım. benım ıcn abısının nsanını ekıp avusturyaya yanıma ghelcektı gezıcektık.. ama ben ısrarla gelme dıdım gelmedi . sonra ben hslerimi söledim ona cunku sölememek baskasına fırsat vermektır. soledm rahatladm ne olcaksa olsun ya devam ya tamamdı. bana artk kız resımleri gondermemeye basladı :) sonra gıttım onun yanına almanyaya. orda aramız lımonı oldu sımdı konusmuoyruz 1.5 aydır.. resmen gormemek ıcınde kacıorum ben :) bence sevıorsan söle cunku sana yarın öbur gun bu kızı sevıorum fılan gibis eyler solerse gene uzuluceksn..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…