karakterinin oturduğundan eminsin onun değil mi? çok sağlıklı şeyler değil bunlar. bi aşkım,bi kardeşim...bence niyetini öğrenmelisin.içinde imkansızı taşıyorsan da uzak kalmalısın derim..üzülen tarafın sen olma ihtimali çok yüksek çnkü..o ne söylerse umutlanır yüreğin...
kızla erkek arkadaş olamaz. sonunda ya ilişki sizinki gibi cıvır ya da yine sizinki gibi bir taraf duygusal veya başka yönden ilgi duymaya başlar. her şeyden önce ben senin ona karşı duygularını gerçekçi bulmuyorum. sizinki biraz farklı. daha önce bir ilişki yaşamadığın için veya başka biriyle onun kadar yakın olmadığın için onun sana gösterdiği ilgi dostluk sahiplenme güzel sözler gibi her türlü şey sana onu cazip gösteriyor. yani sana aynı şekilde davranmasa, uzaktan arkadaş olarak kalsaydınız belki hiç duyguların sevgiye ilgiye dönüşmeyecekti. belki sen ısrarla sevdiğini düşünüyor olabilirsin ama ben duygularının bu değişik ilişki ortamından oluştuğunu düşünüyorum. eğer senin düşüncene göre cevap vermem gerekirse, sakın açılma. çünkü açıldığında onun sana sadece olabiliriz demesinin sende oluşturacağı yıkıntının altından kalkamayabilirsin. ama zaten senden hoşlanıyorsa bunu zamanla anlarsın. onun aşkımlı cicimli konuşmalarından sahiplenmesinden etkilenmiş olabilirsin ama bence bunu farklı yorumlama. zamana bırak.
kızla erkek arkadaş olur olmasına ama bu arkadaşlığın sonu mutlak ve mutlak duygusala dönüşür, ben inanmıyorum şahsen biz arkadaşız diyen ve yıllar boyunca görüşenlere benimde oldu arkadaşım! ama sonradan hepsi farklı duygular hissettiğini söyledi.
bana kalırsa duygularınızı belli etmeyin o da boş değil gibi ama önce ondan bekleyin , zaten ondan uzaklaşınca anlarsınız duygularınızın ne olduğunu..
karakteri nasıl oturmuş anlamadım?
bi aşkım bi kardeşim
emin misin karakterinin oturduğuna :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?