Merhabalar kizlar benim basim cok buyuk bunu anladim bu hayatta..biliyosunuz severek evlendim olmadi ve bosandim hangi kadin bosanmak icin evlenir ki ailemle yasiyorum ortanca kardesim beni hic sevmez evde varligimdan bile hoslanmaz..kucuk kardesim bi cocugu seviyor ama erkek arkadasinin sevdiginden supheliyim ailemize de uygun degiller kultur farki had safhada ailem istemiyor yakin bi zamanda tartistilar ve ayrildilar tam olarak ayrilmasalarda..ben kardesimi köşeye çektim konustum bak kizim ben bi evlilik yasadim bunlar oldu diyorum uyariyorum cunku kardesim korkuyorum ailemden annem biliyor babam biliyor fakat ihaleyi bana atiyorlar ona sahip cikmami soyluyorlar tamam ben sahip cikarim ama nereye kadar benim mesuliyetime sokuyorlar sizsiniz anne babasi ben nereye kadar diyorum alin karsiniza konusun diyorum sen yanlis evlilik yaptinya ornek olmalisin diyorlar sen boyle bi hata yaptin kardesinin hata yapmasini onle diyorlar..cok bunaldim neden hep ben napiyim olduriyimmi kendimi bilemedim....