kızkardeşim ve kızı ile kızlarım

bizde büyük sorun oldu.
görüşmüyoruz.
Aaa bunun için insan kardeşiyle görüşmez mi.çocuk onlar burda dövüşürler şurda barışırlar.biz eltimle bi araya gelince çocuklar bazen çok güzel oynar bazen birbirlerini yerler.bizde Güler geçeriz.bazen kızarız hepsine birden.onlar dövüşüyo diye görüşmiycez mi.birbirlerini biraz görmesinler bu seferde çok özledik diye başlıyolar.çocuk için birbirinizi kırmaya değmez.

teşekkürler

asla eleştiriye gelemez bu ailesi bile olsa.
kendi eşine, çocuklarına toz kondurmaz

ben de böyle düşünüyorum.
kızkardeşimin zoruna gidiyor.

+++++
+++++

TBen olsam en bastan siz anlaşamıyorsunuz uzak dur kızımdan derdim .Bu ne şımarıklık.Şimdiki annelerde bi garip benim çocugum herseyi yapsın kime ne olursa olsun.

TBen olsam en bastan siz anlaşamıyorsunuz uzak dur kızımdan derdim .Bu ne şımarıklık.Şimdiki annelerde bi garip benim çocugum herseyi yapsın kime ne olursa olsun.
Bir taraf onun çocuğu bir taraf yeğeni.
Bu kadar ayrım olmaz.

Demekki yeni trend cocuklarla aile bireylerinin iliskisini koparmak olacak onlar cocuk 6 yasinda bir cocuktan bahsediyorsunuz birde yegeniniz ne bu kin canim gercekten burda daha ne kadar sasiracagim anlamadim

Demekki yeni trend cocuklarla aile bireylerinin iliskisini koparmak olacak onlar cocuk 6 yasinda bir cocuktan bahsediyorsunuz birde yegeniniz ne bu kin canim gercekten burda daha ne kadar sasiracagim anlamadim
Kin mi?
Çocukla derdim yok, olamaz. Çünkü çocuk.
Derdim annesiyle yani kardeşimle.

Kin mi?
Çocukla derdim yok, olamaz. Çünkü çocuk.
Derdim annesiyle yani kardeşimle.
Biz 5 kuzen bir arada buyuduk ayni mahallede annelerimiz hic karistifini hatirlamiyorum bence cok gereksiz zaten anneler neden karissinki helede kardeslerin bu sekilde hallerine cok uzuluyorum

Biz 5 kuzen bir arada buyuduk ayni mahallede annelerimiz hic karistifini hatirlamiyorum bence cok gereksiz zaten anneler neden karissinki helede kardeslerin bu sekilde hallerine cok uzuluyorum
Çünkü büyük kuzen kendisinden 4 yaş küçük kuzenlerine zarar veriyor.

Kızkardeşiniz Çocuklardan daha çocukmuş . Şimdi Büyüdü mü bari ?

6 yaşında çocuk daha evet ama 6 yaş aman aman da küçük değil. Biraz kendinden küçüğe merhametli şevkatli davranabilir.
Elbette her çocuk bir değil ama daha dün kuzenimin 5 yaşındaki kızıyla görüştük, oğlumda 20 aylık, o kadar güzel oynadılar ki.
Oğlum ablasının saçlarını sevdi hep.
Ablasıyla boya yaparlarken, oğlum onun bir güzel boyadığı resmi gitti karaladı. Ona rağmen güldü gıkı çıkmadı.
Bana baktı, o daha bebek teyze dedi:)
Yine de tabi ki her çocuk bir değil ama en azından annesinin bu davranışları düzeltme çabası olması gerekir.

Maşallah ne güzel.
Kıskansa bile çocuktur deyip geçiyordum ama iş zarar verme boyutuna ulaşınca mecburen dahil oldum.
Kardeşler çatışır olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…