- 11 Ağustos 2008
- 28
- 1
16 yıl önce annemi kaybettik ve ölümünden 5 yıl sonra babam tekrar evlendi.Evlendiği kişi iyi biri ancak zamanla birtakım sorunlar yaşamaya başladık.Ben yaklaşık 3 yıl önce evden ayrıldım ve 11 ay önce de evlendim.Şu anda 27 yaşında olan kızkardeşim 7 ay önce üvey annemle sorunlar yaşadığını söyleyerek beni aradı.Ağlıyordu.Ben de bana gelmesini söyledim.Eşim çok anlayışlı biri.Ancak kardeşim geçinilmesi zor bir insan.Gece 2-2.30 da eve gelir,iş aramaz,evde yardımcı olmaz,üstelik sürekli baskın çıkıp küser,aylarca konuşmaz.Eve gelir gelmez odasına geçer,selam sabah vermeden çıkmaz.Böyle bir insan.Eşim de zamanla rahatsız olmaya başladı.Tabi aslında biz de yeni evli olduğumuz için biraz sıkıntı oldu açıkçası.Bu sabah kardeşime bu akşam erken gelemsini,biraz konuşmak istediğimi söyledim.Bağırmaya ne istiyorsam hemen söylememi istemeye başladı.Kendisinden sııldığımızı bahane aramamamızı söyledi.Ben öyle olmadığını,yalnızca 3. bir insanla birlikte yaşadığımızı,yetiştirilme tarzının farklı olduğunu ve bize normal gelenin oan normal gelmeyebileceğini anlatmaya çalıştım.Sorunları konuşacağımız söyledim.Maalesef sonu kavga ile bitti.Kendisinin eşimle bir sorunu olmadığını benim bencil biri olduğumu söyledi.1 aydı bir işte çalışıyor.Bu arada hiç bir işte tutunamadı şu ana kadar.Hep şirketteki insanlarla tartıştı ve çıktı.Bu işini de ben buldum.Eve geç geldiğini çünkü işinin yoğun olduğunu ama bizim onu iş bulduğunda da rahat bırakmadığımızı söyledi.Gideceğini falan söyledi.Ben de sinirlendim ve git nereye istersen tarzında çıkıştım.Bilmiyorum ama kendimi çok suçlu hissediyorum.Kardeşimi kovmuş gibi.Tabi ki istemem ama ağrıma da gitti doğrusu.Üstelik diğer yandan başka bir insanı böyle bir yaşama mahkum etmeye hakkım var mı?Ve tabi biraz da bencilim evet.Çünkü yeni evliyim ve rahat olmak istiyorum.Offf off..