- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
bu konuda size kesinlikle katılmıyorum yanlı düşünüyorsunuz bana kalırsaTamam bende diyorum ki islam dini bunu kabul etmiyor diye birşey yok, islam Nasıl baba kız Yanyana oturamaz diyebilir. Buna kim inanır. Baba kız oturur da , seyahat de eder, baba kız sonuçta. Bu haber de gişeci böyle bir gaf yapmışsa , bu büyük vebal .
Şimdi islam dinine mensup değilim diyen örnekleri ele alalım. Benim dinim de böyle kurallar yok isteyen isteyenle oturur diyenler için de zaten diğer mesajlar da çokça dedik, sistem ona göre düzenlensin.isteyen otursun , istemeyen oturmasın.
Burda hatalı eksik olan sistem, sistem bilgisayar programcıları; islam yada devlet yönetimi değil. Şeriat ile hele hele hiç alakalı değil.
anlamış yada anlamamış bunu yapma fırsatı olmamalıkendisi islam dinini anlamamış denektir.
Seni görmezden geliyorum.Sıkıntı 2 tane aslında..
Biri ayrı yolculuk,biride söylenen söz..
Herşeyde İslam öne çıkmasın artık,bunları aşmamız lazım..
Bu durum o biletçilerin herkesi kendileri gibi bilmelerinden kaynaklanıyor sanırımBazı otobüs firmalarının bilet otomasyon sistemlerinde bay-bayan yanyana bilet kesemiyorlar. Ben bir kaç defa denk geldim, babamla ya da eşimle aldığımda ikisini de bay kesmişlerdi.
Sistemlerde niye böyle bir koşul var orası ayrı saçmalık. Gişe görevlisinin yok suç işlemiş oluruz yok İslam dini kabul etmez lafları ayrı saçmalık.
Niye ...ne oldu ki ...ne yaptı sanaSeni görmezden geliyorum.
Sıkıntı 2 tane aslında..
Bu yorumda ne var herseyde dinin one cikmamasi gerektigini soylemis adim basi biri cikip o gunah bu gunah deyip insanlarin hayatlarina mudahalede bulunuyor..ve hersey biryana din maneviyat demek kutsalligi var bu yuzden din uzerinden baska insanlarin yasam sekillerine mudahaleyi dogru bulmuyorum herkes kendi inancini baskalarina dayatsa ne olucak benim dinime gore bu gunah yapma digeri cikicak benimkine gore de bu gunah yapma olacak birseymi yaSıkıntı 2 tane aslında..
Senin dinin sana benim dinim bana.Bu yorumda ne var herseyde dinin one cikmamasi gerektigini soylemis adim basi biri cikip o gunah bu gunah deyip insanlarin hayatlarina mudahalede bulunuyor..ve hersey biryana din maneviyat demek kutsalligi var bu yuzden din uzerinden baska insanlarin yasam sekillerine mudahaleyi dogru bulmuyorum herkes kendi inancini baskalarina dayatsa ne olucak benim dinime gore bu gunah yapma digeri cikicak benimkine gore de bu gunah yapma olacak birseymi ya
Seni görmezden geliyorum.
Bunda Yüce dinimiz İslamiyetin suçu yok. Yanlış yorumlara girmeyelim.
Şu dörtlük konuyu çok güzel açıklayacağına inanıyorum:
Kitabımız Kur'an ilim kokuyor
Kaç müslüman günde açıp okuyor
Okuyan da öylesine okuyor
Anlamına kafa yoruyor muyuz???
Bu yorumda ne var herseyde dinin one cikmamasi gerektigini soylemis adim basi biri cikip o gunah bu gunah deyip insanlarin hayatlarina mudahalede bulunuyor..ve hersey biryana din maneviyat demek kutsalligi var bu yuzden din uzerinden baska insanlarin yasam sekillerine mudahaleyi dogru bulmuyorum herkes kendi inancini baskalarina dayatsa ne olucak benim dinime gore bu gunah yapma digeri cikicak benimkine gore de bu gunah yapma olacak birseymi ya
32 farzı bilmeyenler kendini evliya zannediyor. Kur'an-ı Kerim okumayanlar kendini din alimi zannediyor. Allah doğru yola kavuştursun.Sen değil....
Siz....
Görmeyin sevinirim...
Her defasında yanlış saçma sapan konuşan okadar insanlar varki..
Dinimizi bilmeden kendi kafalarınca yorumlayan kitle sayısı çok fazla değilmi.
Ben kimsenin hayatına karışmıyorsam atıp tutmuyorsam,benim hayatımada kimse atıp tutamaz değilmi..
32 farzı bilmeyenler kendini evliya zannediyor. Kur'an-ı Kerim okumayanlar kendini din alimi zannediyor. Allah doğru yola kavuştursun.
Bu sistem tek kisilik koltuk ile iki ya da daha cok koltuklu bileti ayirt edemiyor mu?
Farzedelim kuzenimle seyahat ediyorum, erkek arkadasimla seyahat ediyorum. Yabanci bir kadini onlara tercih mi edecegim dusunuluyor.
Sistem , detaylı tasarlanmamış. Halbu ki bir kodlama tasarım yaparken her ihtimali düşünmek gerekir, sistem eksik, hatalı.
Kişinin kendi isteğine bırakılarak o ihtimal de eklenmeli koda. İsteğinin dışında anne baba eş evlat vs gibi ihtimaller de düşünülmeli idi falan falan gibi açıklar var şu an sistem de.
32 farzı bilmeyenler kendini evliya zannediyor. Kur'an-ı Kerim okumayanlar kendini din alimi zannediyor. Allah doğru yola kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?