Kızıyla yolculuk yapmak isteyen babaya 'İslama aykırı' denilerek bilet verilmedi

VEdeBU bir de bakınız ne diyor "öne sürdü" yani iddia , belki görevli öyle demedi, bir provokatör ortalığı karıştırıyor, yalan, saptırılmış haber. İddia üzerinden haber yapılmış. Gişe görevlisinin ifadeleri yer almamış haber de , bir de ona sormak lazım. Velev ki gişe görevlisi evet dedim bu kelimeleri der ise, kendisi islam dinini anlamamış denektir.

bu konuda size kesinlikle katılmıyorum yanlı düşünüyorsunuz bana kalırsa
ülkenin islami hassasiyetler konusunda evrilmesini hissetmiyor olmazsınız
aşırı islami hassasiyetleri olan yapıların yaptıklarını fetvalarını görüyoruz okuyoruz
bunlar olabilir her toplumda bizim için kötü olan tarafı göz yumulması fırsat verilmesi işte burda ben bireyleri değil yönetimi suçlarım

Bu durum o biletçilerin herkesi kendileri gibi bilmelerinden kaynaklanıyor sanırım

Sıkıntı 2 tane aslında..
Biri ayrı yolculuk,biride söylenen söz..
Herşeyde İslam öne çıkmasın artık,bunları aşmamız lazım..

Bunda Yüce dinimiz İslamiyetin suçu yok. Yanlış yorumlara girmeyelim.

Şu dörtlük konuyu çok güzel açıklayacağına inanıyorum:

Kitabımız Kur'an ilim kokuyor
Kaç müslüman günde açıp okuyor
Okuyan da öylesine okuyor
Anlamına kafa yoruyor muyuz???

Sıkıntı 2 tane aslında..
Biri ayrı yolculuk,biride söylenen söz..
Herşeyde İslam öne çıkmasın artık,bunları aşmamız lazım..
Bu yorumda ne var herseyde dinin one cikmamasi gerektigini soylemis adim basi biri cikip o gunah bu gunah deyip insanlarin hayatlarina mudahalede bulunuyor..ve hersey biryana din maneviyat demek kutsalligi var bu yuzden din uzerinden baska insanlarin yasam sekillerine mudahaleyi dogru bulmuyorum herkes kendi inancini baskalarina dayatsa ne olucak benim dinime gore bu gunah yapma digeri cikicak benimkine gore de bu gunah yapma olacak birseymi ya

Son düzenleme:
Senin dinin sana benim dinim bana.

Seni görmezden geliyorum.

Sen değil....
Siz....
Görmeyin sevinirim...

Her defasında yanlış saçma sapan konuşan okadar insanlar varki..
Dinimizi bilmeden kendi kafalarınca yorumlayan kitle sayısı çok fazla değilmi.

Ben kimsenin hayatına karışmıyorsam atıp tutmuyorsam,benim hayatımada kimse atıp tutamaz değilmi..

32 farzı bilmeyenler kendini evliya zannediyor. Kur'an-ı Kerim okumayanlar kendini din alimi zannediyor. Allah doğru yola kavuştursun.

32 farzı bilmeyenler kendini evliya zannediyor. Kur'an-ı Kerim okumayanlar kendini din alimi zannediyor. Allah doğru yola kavuştursun.

Sıkıntı burda başlıyor zaten, fetva veren çok olur ama mesele müslümanın açık gözlü olması, doğruyu önce kendisi bilerek, herkesin her fetvasını kabul etmemesi gerektiğini bilmesi.

Bu sistem tek kisilik koltuk ile iki ya da daha cok koltuklu bileti ayirt edemiyor mu?

Farzedelim kuzenimle seyahat ediyorum, erkek arkadasimla seyahat ediyorum. Yabanci bir kadini onlara tercih mi edecegim dusunuluyor.

Sistem , detaylı tasarlanmamış. Halbu ki bir kodlama tasarım yaparken her ihtimali düşünmek gerekir, sistem eksik, hatalı.

Kişinin kendi isteğine bırakılarak o ihtimal de eklenmeli koda. İsteğinin dışında anne baba eş evlat vs gibi ihtimaller de düşünülmeli idi falan falan gibi açıklar var şu an sistem de.

Sistemi detayli tasarlamak istememisler o zaman.

Bir yazilimci iyi bir yazilimci ise her ihtimali dusunur.

Bayan yani de gecc . Ne kolay program.

Cahil ama herrşeyi ben bilirim havasındalar..
Sıkıntıda burada başlıyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…