Kizini dovmeyen dizini dover!?!!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Gunaydin arkadaslar,
Dun gece akraba gunumuz vardi misafirlikte bizim bi akrabamiz kiziyla iyi anlasamiyor gece 12 ve sonrasi eve geliyor diye diger akrabalar bu yorumda bulundu. Kizin yasi 20 ve univ.yi sehir disinda okuyor ve annesi ile arasi bozuk. Annesi cok sikayetci kadin gece eve gec geliyormud vs annesini dinlemiyor diye kizini dovmeyen dizini dover yorumlarinda bulundular kadina. Hala var mi boyle dayakla egitim verebilecegini sanan insanlar? İnanin turkiyenin en batisinda modern sayilacak bir sehirde yasiyorum ama bu ilkel dusunceler sinirimi bozdu dun gece. Biri diyor islak odunla dovdum kizimi haketti filan! Sirf eve gec kaldigi icin acimadan evladina dayak atan anneler var mi hala!??
Yoksa ben mi yanlisim kizlar bir ben mi yadirgiyorum bu sistemi??
Yorumlariniza tesekkurler simdiden. Paylasmak istedim sadece..

Islak odun mu ? Eve izinsiz gelmek bit problem ama ıslak odunu sunabilmek daha büyük problem bence

Ben annemden en son ilkokula giderken dayak yedim :))
Ama bi kız arkadaşıımı çok iyi hatırlıyorum lise de dayak yedi babasından hemde butun okulun önunde..
Büyüme koşullarına göre değişiyr işte ..
Şunu idrak edemiyorlar içinde varsa her türlü yapar .. İster döv , ister söv ..

Hee sunuda unutmayayım geçen kayınvalidem benim için çok rahat buyumuş elalem kızını dövmemiş böyle terbiyesiz olmuş falan filan demiş :))
Kendı dövdüde noldu bak oğlu benım yanımda , beni kırmamak için hiçbirşeyime ses çıkarmıyo..

Bende karşıyım kızına yapmayacağı şeyleri yaptırır gizli yada ulu orta bi şekilde yapmayacaklarını yapar hele bazı yaşlarda çok uçuk dönemler oluyor kendimden biliyorum bu dönemler hakkında bilgilenseler daha iyi çünkü sonradan geçiyor ama yanlış müdahaleyle kalıcı olabiliyor

Dovunce duzelecek mi? Hayır, herşeyi gizli gizli yapacak bu sefer. Hicbir problemini sıkıntısını anlatmayacak yine dayak yerim diye. Çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca.:cry:

Ben bunu modernlikle falan değil de direk insanlık ile bagdastiriyorum nedense. Yani modern olsun olmasın insansa eğer karşısındaki insana el kaldırmaya vicdaninin el vermemesi gerekir. Eğer veriyorsa da zaten insanlıktan nasibini almamıştır. Gozumde insani bir değeri yoktur yani onların.

Şimdiki nesille geçmişteki nesil çok farklı önceden kızlar anneden babadan korkup hiçbirsey yapamazmış bu devirdeki kızlar zoru gördümmü alıp başını kaçıyor onlara söyle dövme yöntemi okızı daha çok dışarı atar ve evlatlarını tamamen kaybederler sabırla iyilikle yola getirecekler dövme işi asla çözüm değil

Ben onu mecazen kullandılar sanmıştım
Islak odunu da okuyunca şaştım
Kızım 12 den sonra gelse bende kızarım da, odunla dövmem tabi

Eve geç geldiğimde terlik yemişliğim var çogu zaman ama ıslak odunla da hiç dövülmedim. allah cahilden sakınsın.

Gunaydin arkadaslar,
Dun gece akraba gunumuz vardi misafirlikte bizim bi akrabamiz kiziyla iyi anlasamiyor gece 12 ve sonrasi eve geliyor diye diger akrabalar bu yorumda bulundu. Kizin yasi 20 ve univ.yi sehir disinda okuyor ve annesi ile arasi bozuk. Annesi cok sikayetci kadin gece eve gec geliyormud vs annesini dinlemiyor diye kizini dovmeyen dizini dover yorumlarinda bulundular kadina. Hala var mi boyle dayakla egitim verebilecegini sanan insanlar? İnanin turkiyenin en batisinda modern sayilacak bir sehirde yasiyorum ama bu ilkel dusunceler sinirimi bozdu dun gece. Biri diyor islak odunla dovdum kizimi haketti filan! Sirf eve gec kaldigi icin acimadan evladina dayak atan anneler var mi hala!??

ALLAHıma büyük varmasında sanırım kızım 12 'den sonra gelse aşırı kızardım ne işi olabilir o saatte dışarıda ?:KK20::KK20:
Başına buyrukluktan hoşlanmam evin belli kuralları vardır buna uymalı tabiki
Islak odun nasıl oluyo ki bir araştırayım !!!

Gunaydin arkadaslar,
Ne annemden ne babamdan fiske yemisligim vardır.
Simdi ben dayak yemedim diye saygısız mı oldum?
Su zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum
Ondan sonra sindirilmis kız, özgüvensiz bir kız cıkıyor karsımıza.
Dayak yerine keske kızıyla oturup konussa ama nerdee

Islak odun la mi dövmüş :KK57:.
Allaha şükür ne annem ne babamdan bi fiske tokat dahi yememişimdir şimdiye kadar.

Dövmekle adam olunmuyo..

Benm bi arkadasmi babasi fena dövuyodu bizde kiza artık böyle yapma baban dövecek dedgimzde dayagn acısı bi günde gecio amaaan ben bildigimi yaparm demisti!!! Oysa oturup konusulsa daha iyi sonuçlar alınırr

20 yaş eve gece yarısı gelmek için küçük bi yaş değil ki. Benim ailem ilgilenmez ama dövecek olsalar da ben yine giderdim sanırım. Çözüm değil..

Back