Kızına 6 yol boyunca tecavüz edip, doğan çocuklarını köpeklere attı!

Zaman zaman tepki gösteriliyor ya ah çocukluğum , nerede o eski günler diyenlere sanırım kızmamak lazım. O zamanlar bu ya bu kadar çirkinleşmemiştik toplum olarak , ya pembe gözlüklerimiz vardı. Bilemiyorum.

Yorum getirilecek bir konu değil.

Tek söyleyeceğim. İyi ki inancım var. İyi ki Allah var. Bu insanlar bu dünyada ödemese bile bir gün bu yaptıklarının bedelini ödeyeceği bir yer var. tek tesellim bu.

Islah olmasın, beter olsun.

İşte bu adiler tam bi cehennem odunu!
Allahindan bul adı!

Boylelerini asicaksin.Bu sapiklar icin idam geri gelmeli. Bu nasil bi pisliktik inssn oz kizina bu iskenceyi nasil yapar hic mi insanliktan nasibini almaz, hicmi vicdani yok, insan yavrusunun sacinin bir teline kiyamaz ne kadar kotu bir baba olursa olsun. Babam senden ozur diliyorum beni affet, sen bunlar yaninda meleksin.

cinsel istirmarda bulunmadım sadece eziyet ediyordum demiş ş....siz bide

Şeytan bu adamı görse korkusundan kaçabilir...

İdam tek yol...

Bunu yapanlar insan olamazlar cidden ya.
Allah belanızı versin inşallah.

SIFATINI O KOPEKLER S.........NALLAH BELANI VERSIN!!umarim o hapishanede sana bunun deneme filmini cekerler

Inanamiyorum ya bu nasil birsey nediyecegimi bilemiyorum ya

Hapishanede de sana eziyet ettikleri gecelerin sabahı olmaz inşallah. Mahlukat.

vahşet üstüne vahşet.
kızına tecavüz etmesi ve doğan bebekleri canlı canlı köpeklere yem etmesi çok acı
Allahım kötülerle karşılaştırmasın

Offff adı pislik. Offf. O kıza mi uzuleyim o bebeklere mi bilemedim. Of ki ne of

Asicaksin bunları asicaksin. Ahlaksız sapık hapiste aynilarini yaşaması dileğiyle. .

Okurken ağlamak geldi içimden sanki benim evlatlarimmis o eziyet gören kız ve onun masum bebekleri sanki benim evlatlarima yapılmış bu igrenclikler annelik duygusunu daha tadamadim ama bu his kolay kolay çıkmaz içimden bogazim dugumleniyo o bebekleri dusundukce o kizcagizi dusundukce rabbime havale ediyorum o cezaların en buyugunu zaten verecektir eminim. Polisten şiddet görmüş keşke oldurselermis seni insan olamayan mahluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…