• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZIMLA YAŞAYAN BAYANIM. MERSİN MEZİTLİDE EVİMİ ÜCRETSİZ PAYLAŞACAĞIM BAYAN EV ARKADAŞI ARIYORUM

starnova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1
0
1
43
MERHABALAR ARKADAŞLAR, TERCİHEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ, GÜVENİLİR, TEMİZ, DÜRÜST, HER HANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEDEN MERSİN MEZİTLİ DE EVİMİ PAYLAŞACAĞIM EV ARKADAŞI ARIYORUM. EV ARKADAŞIMDAN TEK BEKLENTİM: KIZIMIN OKULU 17:00 DE BİTİYOR, BEN İŞ YERİMDEN GELENE KADAR KIZIMLA İLGİLENMESİ.
DETAYLAR İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN...

Son düzenleme:
Ay oyle ucretsiz evimi paylasacagim diyince aha garip bir feyk dedim :KK8: Malum aliskin degiliz ucretsiz bir sey yapilmasina, insan bir garipsiyor.

Pek guvenilir gelmedi bana burdan ev arkadasi araman.
Kime guvenip kizini emanet edebilirsin ki?

ıyı cesaret
burdan kım bu cesarete ortak olup tanımadıgı kısının evını paylasmayı goze alır :)

ben de seneler önce tanımadığım birini ilanla ev akadaşı almıştım, üstelik yalnız yaşıyordum, neyse kadın geldi, rtesi gün hayatını bir anlattı, zaten tipi az biraz psikopat gibiydi, korkudan eve giremedim de annemş çağırdım sonra ki gece, kadını nası gönderdiğimizi bilemedik, uzun lafı kısası, yapma çocuğun varmış bi de
allah korusun

Keşke tel numaranı özel mesajdan verseydin aslında fikir iyi, herşeye rağmen positif olmak gerek

Ücretsiz deyince olmayacak kişiler bulur sizi. Gerçi diğer türlüsü de fark etmez.
Numaranızı silin bence. İsteyen özelden ulaşsın, illa ısrarcıysanız .

Sizin iş çıkışınıza kadar kızınızı bir kursa v.s yazdırın. Hobi edinsin.

Bu şekilde ilan veremezsiniz sitede.

İlanı ziyaretçiler dahil herkes okuyor, kimin arayacağı, kimin geleceği bilinmez, sitede gelen kişinin garantisini veremez size, aynı şekilde sizinde kim olduğunuz bilinmiyor.

Ev arkadaşlığı hele de çoluk çocuk sahibi birisiniz hayat tecrübeniz vardır, öyle yabana atılacak bir konu değildir, siteden geldim diyen herkes eve alınmaz, kimseninde evine bilip bilmeden gidilmez.

Ayrıca iletişim bilgisi paylaşmakta yasaktır, konunuz kapatılmıştır.

Back