Kızımla ilgili korkularım son durum.

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Arkadaslar çoğunuz dünkü konumu okudunuz. Baziniz anladinız ,bazılarinız anneliğimi yerden yere vurdunuz. Hatta benim gibi annesi olacağı için bebeğime acıyanlar oldu.kendimi okadar kirlenmiş lekelenmis hissettimki. Istedigim sadece kadin olarak anne olarak birilerinin "ARKADAŞIM KORKMA HERŞEY İYİ OLACAK demesiydi.

Son durumda sabaha karşı ağlama kiriziyle atak geçirdim .(anksiyete). Eşim hastaneye götürdü sıvı takviyesi verildi ilaç verildi. Sabah 8.3 da psikiyatriye sevkettiler. Cok tatli bir bayan vardi. İlk 5 dakika sustum. Sonrasinda anlatacaklarimin aramizda kalacağinın garantisini alarak herşeyi anlattim. Bana bebeğimi sevip sevmedigimi sordu. Insan bebegini sevmezmi . O yaşasin diye günde 2 tane igne yapiyorum kendime ,karnım mormor. sadece benim yaşadiklarımi yaşamasindan ve ina yetişememekten korutamamaktan korktuğumu söyledim. Sonrasindada benim gibi hamile hastalarinin çok oldugunu ,bazılarinin doğuma kadar bu kaygilari yaşayabildigini ,bu kaygilarin genelde hormonel durumlardan kaynaklandigini ,benimse yaşadigim ailevi problemler taciz vs.durumlarindan dolayi daha aģır gectigini, bunun kiz veya erkek çocugunun olmasini istememek değil kaygi olduğunu ve geçici bir durum olduğunu söyledi. tetikleyense 1 ay önce öz babamin ailesinin bir anda hayatima dahil olup bana yoğun olarak vicdan yüklemeleri beni görüsmeye zorlamaları olduğunu düşündü. Eşim acildeyken neden günlerdir bu kadar kötü olduğumu sordu. Tabiki geçmiste yasadiklarimi anlatmadim ama kaygılarımi anlattim. Bana delimisin sen ben kız diye evladımı sevmezmiyim saćlarıni tararım ben onun. Kimsede ben olduğum sürece ona zarar veremez dedi. Yarim saat once eve geldik doktor ilac vs vermedi ama daha iyiyim. Rabbim evlatlarimızi kötü ve vicdansız insanlardan korusun.

Kiziniz size guc verecek inanin buna. Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Dün ki konunuzu okumadım. Her ne olursa olsun bir anne evladını burda okuyup yorum yapan tüm insanlardan daha çok düşünüyordur buna eminim. Bence dışardan gelen olumsuz yorumlara hiç takılmayın. Bu bir süreç ve yavrunuz kucağınıza aldığınızda tüm kabus bitecek. Kafanızı oyalayabilecek başka mesgaleler bulmaya çalışın. Unutmayın yavrunuz için dünyanın en iyi annesi sizsiniz

Kaygı bozukluğunuz için devam edeceksiniz değil mi? Bir yerden başlamanız gerekiyordu devam edin bırakmayın.

Dun size yazacaktım esiniz ne düsünüyor ona anlatın o ben onu korurum der rahatlarır sizi ama vaktim olmadı.

Bakın esiniz ne güzel destekciniz ben onu cok seveceğim koruyacağim demis. siz de cok sevip koruyacaksınız.

Onun büyüdüğunü gördükçe bugünleri hatırlayip bosuna uzulmüsüm diyeceksiniz.

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Kaygı bozukluğunuz için devam edeceksiniz değil mi? Bir yerden başlamanız gerekiyordu devam edin bırakmayın.

Tabi gidecegim. Anksiyete bir görüsmeyle gecmez dedi. Normalde ilac takviyesi veriliyormus ama ben hamile olduğumdan simdilik vermedi.

Kızınız inşallah sizin içinizdeki o küçük kızı da iyileştirecek. Hiç merak etmeyin.

Kızınız inşallah sizin içinizdeki o küçük kızı da iyileştirecek. Hiç merak etmeyin.

Çokk tesekkür ederim.Benimde tek umudum bu. Ben herseyi unuttum bitti gitti gecti diye düşünüyordum ama pusuda bekliyormuşlar beni.

Gecmıs olsun canım. Rabbım bır cırpıda kucagına almayı nasip etsin Insallah. Bosver sen yargılayanları felan. Yasadıgın seylerı az çok dıger konunda okumustum.. Ama tasalanma hepsi gececek göreceksın.doktorunu ıhmal etme. Sende biraz caba goster herıfınıde dınle :) bak guzel olacak hersey Insallah saclarını tararken kızının anacaksın bugunlerı gereksız uzulmusum diyeceksin bak goreceksin

Geçmiş olsun...
Ben dünkü konunuzuda okumuştum, hiç bir şekilde kız düşmanı anne olarak algılamadım. Çoğu yorumuda saçma bulmuştum.
Benimde iki tane kızım var ve birtane daha olsaydı keşke diye çok düşünmüşümdür. Ve özellikle 2.hamileliğim boyuncada hep inşallah kızdır diye dua etmişimdir. 2 kızkardeş olarak birbirleriyle iletişimi daha iyi olur diye düşündüm hep. Çok şükür gönlüme göre oldu. Buna rağmen benimde çok fazla kaygılarım ve endişelerim var. Özellikle kız ve kadın cinayetlerini duydukça sinirlerim bozulur. Onları nasıl korurum, şuan küçükler ama büyüdükleri zaman nasıl kol kanat gererim diye çok korkarım. Allah korusun. Gerçi bu işin kızı erkeği yok, eminim oğlan anneleride kız anneleri kadar endişelidir. İyi yetişmemiş erkek evlatlarda nice aileleri yok ediyorlar. Allah herkese merhametli, vicdanlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin diyelim.

Destek almanıza çok sevindim lütfen ama lütfen devam edin. Keşke dünkü açtığınız konunun en başında yaşadıklarınızı yazsaydınız da benim gibi travmatik dogum ve gebelik geçiren insanların abartılı tepkisini almasaydınız. İnsan kendini meşgul etmezse başkası işgal edermiş. Çevrenizdeki insanların sizin müsade ettiğiniz kadar hayatınızda olmasını sağlayın lütfen.

Burdaki kadınların çoğu yargı dağıtmak için burda anlamak için değil neden taktın bu kadar burda atar gider yapıp evinde süt dökmüş kedi olan çok kadın gördüm lütfen kişiliğinizi burda yapılan yorumlarla yargılamayın kimse ne yaşadığınızı bilmez ve bilmedikler halde kalkar b de eleştirirler buradada kimse bilmiyo kim olduğumu zaten mantığıyla daha da hadlerini aşanlar var gerçekten anlamak için yardımcı olmak için yazanları hariç tutuyorum tabi. Günlük streslerini buradaki gerçek derdini anlatıp derman arayan yol arayan insanlardan sinir çıkarıyorlar bir nevi. Sizin anneliğinizi kimse eleştiremez kimsenin haddine değil bu izin vermeyin. Diğer konunuzada yorum yapmıştım sizin yaşadıklarınızdan kaynaklı kızınızında acımasız bi dünyaya geldiğini düşünüyorsunuz ve üzülüyorsunuz. Kızınızın arkasında dağ gbi annesi var siz güçlüsünüz kızınıza üzülmek yerine ne olursa olsun ben kızımın arkasındayım diye işleyin bilinçaltınıza ve dünya o kadar da acımasız değil artık kadınlar daha bilinçli ve kadını ezmeye çalışan kesim bunun farkında güçlü bir evlat yetiştirmek tek gayeniz olsun burdaki kötü yorumlarada takmayın yaşamayan bilemez. Bilemeyende konuşmasa keşke ama herkesin yorum yapma özgürlüğü var işte sakin olun

dünkü konunuzda da herseyi gayet açıktı yani
Sizi eleştirenler kötü niyetli olduğu için hemen yargılamaya başladılar
Hersey belliydi yazdıklarınızdan tacize uğradığınız ve aynı şeyleri kızınızın da yasamasını istemediğiniz çok belliydi
Yardım alın sağlıklı bir anne olabilmek adına
Burada da bu hususta çok konu açmayın zaten hassas bir dönemdesiniz insanlar gaddarca eleştiri yapınca daha çok üzülürsünüz.

Katilıyorum heryazdiğim yoruma beğenmedim butonuna basan saldıran birkac kisi var .amaç kırmak dağıtmak.hic düşünmüyorlar karsimdakini daha fazla üzebilirim kırabilirim diye. Elbette hatalarimiz var hepimiz bir fabrikadan cikmadıkki. Zaten bir insan niye buraya konu açar.yasadığindan emin olmadığı için ,farkli bir görüs almak icin. Haksiz olabilir suclu olabilir. Ama sucluda olsa bir kadın olarak akıl verilemez mi . Ablacim ,kardesim ,arkadaşim düsüncen yanlıs böyle böyle yapmalisın denilemezmi . Belkide kurulacak dogru birkac cümleyle yuzünu bile görmediginiz bir insan size Allah razi olsun diyecek. Ama yok illa parcalayacagiz illa düşene bir tekmede biz vuracağiz. Çünkü dünyanin en dogrusu biziz ve bizim hic hatalarimiz yok.

Ben sizi o konunuzda da anladim , yazilanlar canımı sıktığı için yazmadım. Şuanda hormonlarında etkisi var, zamanla düzelir inşallah. Hepimiz çocuklarımızı koruyoruz onlar için korkuyoruz. Insallah herşey güzel olur

İlk konunuzun ne olduğunu bilmiyorum burda yazdıklarınıza bakarak cevap yazıyorum size. Bence kızınla birlikte güçleneceksiniz. Hayattaki en büyük desteğiniz ve destekçiniz kızınız olacak. Korkmayın güçlü olun ki güçlü evlatlar ayağı yere sağlam basan kadınlar yetiştirebilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…