Çocuk Hastalıkları Kızımla hastanede 10. Gün 😞

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Değerin daha da düşmesini bekliyor olmalılar.
Aslında hemen cikarmamalari iyi, güzelce gozlemlesinler. Biliyorum hastanede kalmak, dayanmak çok zor. Ama aceleci davranıp bir yanlışa ya da tekrara sebep olurlarsa çok daha kötü olur.
Allah acil şifalar versin.
Tüm hastalara.

Kulaktaki enfeksiyon sebebiyle şişmiş olabilir lenf bezi. Sonuçta vücut savaşıyor o enfeksiyonu yenmek için , vücudumuz enfeksiyondan kurtulmak için savaşırken ateşimiz çıkabilir, lenf bezi sisebilir , egzema vs... İnşallah çıkarsınız yakında.

Çok çok geçmiş olsun. Crp'nin 5 olmasını bekliyorlardır. Arkadaşımın annesini de o yüzden taburcu etmemişlerdi. Başka bir şey olsa mutlaka paylaşırlardı diye düşünüyorum.

Bende çok şaşırdım lenf bezi salgını da olur muymus ve sadece çocuklarda
Lütfen ihmal etmeyin
Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Doktorunuza ulaşsıp bilgi alsanız daha iyi olur. Sivilce bile olsa hemen kötü şeyler yazıyor nette

Ben enfeksiyon geçirdiğimde hemen lenflerim şişer... Grip olsam bile lensler şişince antibiyotik veriyorlar.

Çok geçmiş olsun, konuyu okurken inşallah yola çıkmamışlardır diyerek okudum. Bilgim yok arkadaşlar yorum yazmışlar. Acil şifalar dilerim.

Rabbim size ve evladınıza en kısa zamanda şifa nasip eylesin. Çok geçmiş olsun

çok çok geçmiş olsun
siz Senamm sınız değil mi
Allah acil şifalar versin inşallah

değerleri normale dönsün diye bekliyorlardır
kalbinizi ferah tutun

Taburcu edildik Allah'a şükürler olsun birazdan evimize geçeceğiz
Tekrar antibiyotik yazıldı şurup o bitince pedodonti görsun hemen denildi çünkü diş sebebiyle olmuş

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allahım diliyorum cümlemizin evladını esirgesin ve iyilerle karşılaştırsın hasta olanlara kalıcı şifalar versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…