1prenses1prensannesi Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 505 279 103 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 1prenses1prensannesi #1 Erva isminin yanına; uyumlu, anlamı güzel olan bir isim arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. Önerilerinize fazlasıyla açığız
Erva isminin yanına; uyumlu, anlamı güzel olan bir isim arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. Önerilerinize fazlasıyla açığız
Rblasy Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 51 0 16 Tekirdağ 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 1prenses1prensannesi #2 pztf .!.: Erva isminin yanına; uyumlu, anlamı güzel olan bir isim arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. Önerilerinize fazlasıyla açığız Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum Erva ismini. Anlamı ne acaba? Erva neles olabilr mi? Öyle geldi aklıma marjinal bişey
pztf .!.: Erva isminin yanına; uyumlu, anlamı güzel olan bir isim arıyoruz ama bir türlü karar veremedik. Önerilerinize fazlasıyla açığız Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum Erva ismini. Anlamı ne acaba? Erva neles olabilr mi? Öyle geldi aklıma marjinal bişey
1prenses1prensannesi Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 505 279 103 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 1prenses1prensannesi #3 Rblasy .!.: İlk defa duyuyorum Erva ismini. Anlamı ne acaba? Erva neles olabilr mi? Öyle geldi aklıma marjinal bişey Genişletmek için tıkla... Erva hanım sahabelerden peygamber efendimizin halasının adıymış. Cesur, yiğit anlamına geliyor. Neles isminin anlamı ne? :)
Rblasy .!.: İlk defa duyuyorum Erva ismini. Anlamı ne acaba? Erva neles olabilr mi? Öyle geldi aklıma marjinal bişey Genişletmek için tıkla... Erva hanım sahabelerden peygamber efendimizin halasının adıymış. Cesur, yiğit anlamına geliyor. Neles isminin anlamı ne? :)
Rblasy Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 51 0 16 Tekirdağ 9 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 1prenses1prensannesi #4 pztf .!.: Erva hanım sahabelerden peygamber efendimizin halasının adıymış. Cesur, yiğit anlamına geliyor. Neles isminin anlamı ne? :) Genişletmek için tıkla... Nelesi ben uydurdum diyebilirim Selen isminin tersi oluyor. Erva Neles diyincede cok abez gelmedi bana sahsen. Selen isminin anlamıda Müjde iyi haber oluyor. Nelesinde anlamı vardır belki. arastrmadm daha önce
pztf .!.: Erva hanım sahabelerden peygamber efendimizin halasının adıymış. Cesur, yiğit anlamına geliyor. Neles isminin anlamı ne? :) Genişletmek için tıkla... Nelesi ben uydurdum diyebilirim Selen isminin tersi oluyor. Erva Neles diyincede cok abez gelmedi bana sahsen. Selen isminin anlamıda Müjde iyi haber oluyor. Nelesinde anlamı vardır belki. arastrmadm daha önce
kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 3.416 4 358 Adana 11 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 1prenses1prensannesi #5 erva buğlem erva melek erva sude erva seben erva pelin
yaqmurum Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2012 173 2 46 İzmir 11 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 1prenses1prensannesi #6 erva ece erva su erva yaqmur