Bebek İkinci El kızımınyatak,oyuncak,giyim gibi eşyalarını satışa çıkardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elimdeki kitapların bazılarının resimlerini mail le gönderdim diğerleride benzer tarzda dır.

elimde 2 şer adet hem 125 ml. hem de 240 ml cam olmayan dr browns marka biberon
playtex marka yedekleriyle birlikte hiç kullanılmamış disposible biberonlar
avent marka paketi açılmamış biberon ve suluk yapmaya uygun saklama kapları
10 lu paketlerinde atılabilir önlük mevcut .

aventin resimlerini görebilir miyim

aventin resimlerini görebilir miyim

kutusu açılmamıştır. mavi kapakla kullanılanlardan kavonoz gibi olanlardan elimde resim yok almayı düşünürseniz resmini çekerim maille gönderirim süt saklama kabı olarak geçiyor 180 ml ebebek de resimler var

Son düzenleme:

gördüm cnm onlu mu ve fiyat nedir:)

Cnm biberonlarin fiyatlari nedir birde biberon ucu dogal akismi dar uclumu nasil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

modelini ve rengini ilk sayfada belirtmemişsiniz.kullanılmamış demişsininz.foto ve son fiyat bilgisi bekliyorum.ankara da değilim.dönence ihtiyacım da var.

Son düzenleme:
Cnm elindeki 0/9 ay kiyafetleri ayakkabilari ve oyuncaklari uygun fiyatli olanlari resmini koyarmisin boyle bakmadan alamam ben yada mail atarsan bana sevinirim

Cnm elindeki 0/9 ay kiyafetleri ayakkabilari ve oyuncaklari uygun fiyatli olanlari resmini koyarmisin boyle bakmadan alamam ben yada mail atarsan bana sevinirim

kız için mi erkek bebek için mi uygun zamanda maille gönderebilirim biberon dar ağız yeni doğana uyumlu

0 - 9 ay hem erkek hem kız için çok miktarda body ve tulum vat elimde penye, polar ve kadife mother care marksspencer carters ...

Cnm erkek olucak gonderdiklerinin cogu kiz icin peki biberonu tek gonderme sansin olurmu olmaz dersen 1 buyuk 1 kucuk olur mu cunku 2 tane aynisindan cok gereksiz olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…