- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Merhabalar 2.5 yaşında kızım var. İyi bir eğitim almasını istiyorum. Güzel bir mesleği olsun mutlu bir çocukluk geçirsin ahlaklı bir yetişkin olsun istiyorum. Sorum şu neler yapabilirim nasıl kaliteli vakit geçirebiliriz? Krese 4 yaşında vermek istiyorum. O zamana kadar neler öğretmeniyim? Sizler neler yapıyorsunuz. Özellikle sorum çocuğu büyümüş olanlara bu yaşlarda kaliteli zaman gecirmeler iyi bir eğitim gercekten ilerleyen yaşlarda okul döneminde yetişkinlik döneminde fark yaratıyor mu?
Seçtiğiniz eş de siz de akıllıysanız çocuk akıllı olur, gerisi fasa fiso. Babam tıp doktoruydu, matematiğe de ilgi duyardı hatta 2.ünv olarak matematik okumuş bir süre, sonra eğitimden tatmin olmayıp bırakmış. Ben bilgisayar mühendisiyim, kalifiye bir iş yapıyorum, PhDyim ben de kardeşim de matematiğe yakınız babamdan miras almışız. Çok sayıda Çinli iş arkadaşım var, hepsi zehirrrr gibi. Biri kendi anlattı anne babası göçmenmiş Çin lokantası işletiyormuş öyle özel okula falan da gitmemiş ama adam zehirrrr maşallah bıraksan tek başına roket yapar biner uçarPasifik Asyanın IQ genetik olarak yüksek, normal insan evladının rekabet etmesi imkansıza yakın. O elemanlarla çalışarak falan rekabet olmuyor.
Çocuğunuz zekiyse zaten kendi yürür gider tutamazsınız ama ortalamaysa ne yaparsanız yapın ortalama kalır maalesef
Vijdan merhamet sahibi olması çokk çok önemli gerçektenZekilik doğuştan gelen birşey ayrıca iyi bir mesleği olmasından ziyade insan olsun da en önemlisi o
İnşallah benim sözel zekam eşimin sayısal zekası birleşip oğlana geçmiştirgeçmediyse de içerde olan kızımdan umutluyum
Kreşe erken yaşta vermenizi önerim kreşte daha çok bilgi veriyorlar 7 yaşında yigenim var 3 sene yakın kreşe gitti ve ingilizce çoğu kelimeyi anlıyor zeka konusuda doğuştan gelen bişey yani orasını zamanla öğrenirsinizMerhabalar 2.5 yaşında kızım var. İyi bir eğitim almasını istiyorum. Güzel bir mesleği olsun mutlu bir çocukluk geçirsin ahlaklı bir yetişkin olsun istiyorum. Sorum şu neler yapabilirim nasıl kaliteli vakit geçirebiliriz? Krese 4 yaşında vermek istiyorum. O zamana kadar neler öğretmeniyim? Sizler neler yapıyorsunuz. Özellikle sorum çocuğu büyümüş olanlara bu yaşlarda kaliteli zaman gecirmeler iyi bir eğitim gercekten ilerleyen yaşlarda okul döneminde yetişkinlik döneminde fark yaratıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?