Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de sag yumurtalagimda kist vardı. Yumurtaligimi da aldılar. Yadim 38 ilk Tup bebek denememle ikiz hamile kaldım. 2 aylikken kalpleri durdu ama hamile kalabildim. Tekrar deneyeceğim. Merak etmeyin Allah nasip etmişse ne tür sorun olursa olsun bebek olabilir. Nice sağlıklı sorunsuz insanlar da hamile kalamıyor.
sol yumurtalıkta yumurtlama işlevivarsa tüp bebek olabilir,ama iyi huylu kitleyi alırken yumurtalığı almazlar risk oluşturan bir durum vardır muhtemelen
çok geçmiş olsun canım kızına da ALLAH sağlık şifa versin İNŞALLAH ama ne derler hani çıkmayan can dan ümit kesilmezmiş ne olucağı hiç belli olmaz iyileşir ve bebeğide olur İNŞALLAH bol bol dua edin RABBİM yar ve yardımcınız olsun AMİN
gecmıs olsun. amelıyat sırasında kıstın kazınması durumunda yumurtalıga zarar verılme olasılıgı var. bu sdbeplede acık amelıyatlarda yumurtalıgın alınması rısklı. bunu yerıne bazı cok buyuk olmayan kıstlerde laporoskobı onerılıyor (kapalı amelıyat). ancak acık amelıyat olunmussa yumurtalıgın alınması cokda ender olan bır durum degıl.
merak etmetın kı tek yumurtayla kendı kendıne hamıle kalan bır suru kadın var:) rahım alınmadıgı ve sag yumurtalıgında rahımde kalması durumunda anne olma sansı hala devam edıyor.allah acıl sıfalar versın ınsallah kızınızda annelıgı tadar. (hamıleyım ,hamılelerın duası kabul olur derler yurekten dıledım)
Allah ım şifa versin inş.
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Benim komşumunda tek yumurtalığını almışlardı.Kalan tek yumurtalıkla normal yollarla hamile kalıp 2 çocuk doğurdu.Rabbim isteyince olur.İnşAllah kızınızda biran önce iyileşir ve size hayırlı,sağlıklı torunlar verir.
allah şifasını versin,ona destek olmanız emnim onu daha da güçlü kılacaktır...tek yumurtalığıyla gebe kalındığını duymuştum daha evvelden...diğer yumurtalığı korumak için uzun bir süre kontrol altında tutulacaktır,çevremden duyduğum bu...çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm endişeli olmanızda çok normal kızınızın çocuğu olur mu bilemiyorum ama böyle hamile kalan insanlar var etraftan duyuyorum kızınızın doktoru ne diyor bu konuda yani önemli olan kızınıza bir şey olmasın çocuk meselesi bir şekilde çözülür çok şükür tedavi bol ülkemizde. Allah sağlık versin inşallah iyi haberlerinizi alırım buradan inşallah. tekrar çok geçmiş olsun.