Saç Uzatma Yöntemleri Kızımın saçlarını en kısa sürede nasıl uzatabilirim ?

mercanakik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
316
1
46
Diğer
arkadaşlar bugun kızımın saçını babası kestırdı ve sıfır hiç saç yok sınırlerım bozuldu hala ağlıyorum saçları uzamazsa ben ne yaparım gördukce içim gıdıo en kısa zamanda nasıl uzar :2:

çocukların saçları çabuk uzar canım benim bildiğim sıkma canını ya

canım,üzülme,ben kızım saçlarını ekim sonunda kulak altında küt kestirdim,çok şekeyyy oldu,şimdi tekrar omuzlarına doğru gelmeye başladı 2 haftayı biraz fazla bir süre geçti..onların büyüme hormonları hızlı çalıştıgı için bizden daha çabuk uzar ,canını sıkma hiç...

canım kızın kaç yaşında?

sıfıra vurdurmak saçı kalınlaştırır aynı zamanda canlandırır,cansız durmaz belki eşin o yüzden yapmıştır...

sana tavsiyem 6 7 diş sarımsağı rendele kızının şampuanına kat ve her banyoda 2 kez kızının kafasını sarımsaklı şampuanla yıka :) bu kızının saçı gürleştirir daha canlı olur büyüdüğü zaman fare kuyruğu kadar değil doğal gür saçlara sahip olur

öpüyorum seni canım umarım kızının saçı hemen uzar :)

Bizimkilerde o yaslarda benim saclarimi sifira vurdurmus ben o yasda aynaya baktikca aglamisim :) hehe Ama sadece sifira vurdurmak ile ise yaramiyor
üzülme canim uzar kendimden biliyorum

şuan tek isteğim bu kızımın saçları bır an önce uzasın
bebişimi bole görunce saçları olmadan anlatamam yanı bu duyguyu çok farklı,
Allah çocuğu hasta olan annelere yardım etsın

ne kadar tatlı olmuş çok yakışmış bebişe, bende dıordumkı tek biziz galıba saç konuşunda kısacık kestıren die
ama artık gözüm alışmaya başladı kısacık saçlarımıza sanki öncekınden daha mı tatlı oldu ne

teyzemde 9 aylık kızının saçlarını kazıttı daha gür çıksın diye şimdi 12 aylık bayağ çıktı saçları.. bence kazıtmak en mantıklısı keşke ufakken benimkilerinide kazıtsalarmış şimdi seyrek saçlarım olmazdı
hem canım öyle şeymi olur niye uzamasın saçları öyle görmek istemiyosan bandana tak yada bebek bantlarından tak

canım o anki ruh halimi anlatamam yanı sinirlerim bozuldu dedım uzamaz bu saçlar ama azcık uzamaya başladı artık bebişimi öle görmeye dayanamadım

nasıl yani yok mu resmi hayretsin walla insan çeker sonuçta hatıra bence çekmelisin hemen cnm saklamalısın

görünüm kötü olsada hatıra kalsın diye bir tane çekmiştim ama belkı büyüdüğü zaman keşke çekmeseydiniz dermi acaba diye sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…