A ayseninpatikleri Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2009 7 0 5 Şubat 2009 Konu Sahibi ayseninpatikleri #1 Selam arkadaşlar,kızımın patiklerinden esinlenerek yaptığım bebek şekerleri. Tanesi 2 tl içine isteğe bağlı şeker veya çikolata konulabilir. Eklentiler $Resim 441.jpg 45,3 KB · Görüntüleme: 95 $Resim 436.jpg 34,8 KB · Görüntüleme: 89
Selam arkadaşlar,kızımın patiklerinden esinlenerek yaptığım bebek şekerleri. Tanesi 2 tl içine isteğe bağlı şeker veya çikolata konulabilir.
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 41 5 Şubat 2009 Konu Sahibi ayseninpatikleri #2 ellerine emegine saglik canim hepside birbirinden güzel ve cook hos bir fikir ihtiyacim yok ama bayildimmmmmmmmmm
ellerine emegine saglik canim hepside birbirinden güzel ve cook hos bir fikir ihtiyacim yok ama bayildimmmmmmmmmm
A ayseninpatikleri Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2009 7 0 5 Şubat 2009 Konu Sahibi ayseninpatikleri #3 incitanemtuana .!.: ellerine emegine saglik canim hepside birbirinden güzel ve cook hos bir fikir ihtiyacim yok ama bayildimmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım umarım kızımın patikleri bana şans getirir.
incitanemtuana .!.: ellerine emegine saglik canim hepside birbirinden güzel ve cook hos bir fikir ihtiyacim yok ama bayildimmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim canım umarım kızımın patikleri bana şans getirir.
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.343 26 41 5 Şubat 2009 Konu Sahibi ayseninpatikleri #4 insallah ugur getirir canimmmmmm cok hamaratsin masallahhhhh ellerin dert görmesin.........
nesquik_24 Deniz Bebeğin Annesi Kayıtlı Üye 5 Ekim 2008 1.578 2 39 5 Şubat 2009 Konu Sahibi ayseninpatikleri #5 ya canım ben buna bayıldım bana 50-100 arası örsen ne kadara örersin :)
A ayseninpatikleri Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2009 7 0 8 Şubat 2009 Konu Sahibi ayseninpatikleri #6 nesquik_24 .!.: ya canım ben buna bayıldım bana 50-100 arası örsen ne kadara örersin :) Genişletmek için tıkla... kusura bakma canım mesajını geç okudum içinin malzemesinini senmi koymak istersin bilmiyorum ama tanesini 2ytl den yapıyorum.
nesquik_24 .!.: ya canım ben buna bayıldım bana 50-100 arası örsen ne kadara örersin :) Genişletmek için tıkla... kusura bakma canım mesajını geç okudum içinin malzemesinini senmi koymak istersin bilmiyorum ama tanesini 2ytl den yapıyorum.