Kizimin ozel egitime baslamasi

Birgaripanne

Sevda kalptendir.
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
5.242
12.997
Selam kk kadinlari
Burada kizimin egitime baslamasi ve surecini paylasacagim
3.5 yasinda
Cevrenin ogrenir su su yasta konustu su bunu yapti demesine kulak asip gittik cocuk noroloji ve cocuk ergen psikiyatriye Ağustos un ortalarinda
Bu arada daha once neden gitmedin diyenlere ilcede oturuyorum pandemi suresinde imkan olmadi
Tam adi ne bilmiyorum ama bilirkisi test yapti iletisim kurmaya calisti
5 farkli daldan sadece 1 i yasi ile uyumlu cikti
Tabi kapida bekleyen ozel egitim gorevlileri vardi kendi kurumlarina yonlendirmek istedi
Haritalardan baktim kurumun fotograflarina ins sayfasina doyurucu gelmedi bana
Bir kac tane daha arastirdim en guzeli otizm okuluydu ama ona kizimi kaydederler mi bilemedim
Saolsun akrabama sordum
Muduru ile daha once calistigi icin otizm okulunu onerdi on gorusmeye gittik
Hocamiz gerek aktivite olsun gerek kalem kalem tutma konusma ile olcum yapti
Bilirkisi ile ayni seyleri soyledi
Cok ilgiliydi
Diger hafta yine cagrildik
Bu sefer 2 hoca olctu
Ilk dersimiz basladi
4 5 haftadir gidiyoruz
Geçen hafta heyete girdik tabi randevu almak cok zor
6 tane doktor imza atti
Branslari
Göz
KBB
Nöroloji
Cocuk psikiyatri
Cocuk hastaliklari
Ortopedi sanirim tam hatirlayamadim ismini
GÜNCELLEME UYKU EEG TESTINE GELDIK
DR DEN RANDEVU ALIP SONUCLARI GOSTERICEZ ARTIK

Raporumuz onaylanmis haftaya RAM den randevu almaya gidicegiz
Ram in acilimi rehabilitasyon arastirma merkezi
Burda öğretmenler degerlendirecek
Randevu aldiktan sonra mauayene sonucunda 1 hafta ile 10 gun arasinda sonuclanacakmis
GUNCELLEME
RANDEVU ALMAYA GIDIYORUZ

Bu arada raporumuz da egitim ve maas yaziyor
Maddi olan her destegi kizimin egitim hayati icin yatirim yapmayi dusunuyorum az da olsa biraz birikimi olur

Randevudan sonra konumu guncellerim

Bu arada aileye destek icin verilen bazi indirimler varmis
Elektrik yuzde x indirim
Su yuzde x indirim
Internet yuzde x indirim
Alinan maasin kdv iadesi belirli yuzde de
Maas
Bunlari da yuzdeleri ile paylasirim

Son düzenleme:
Kızımda geniz eti varmış
Tabi kulakta sıvı birikmesi de
Geçen ay ameliyat oldu
Geniz eti alındı kulağına tüp takıldı
Simdi daha iyi konuşmaya başladı

Nöroloji işitme testi istedi tip fakültesi yapıyormuş 3 gitmemizde hala sıvı olduğu için mecbur takıldı tabi geniz eti de yapıyor olabilir dendi

Bizde de atipik otizm şüphesi var ama uyaran eksikliği diyor herkez televizyondan eşim ingilizce seyrettiriyordu bebişime ingilizce konuşuyor ama hala göz teması zayıf Türkçe zayıf kbb heyetiçin ABR testi istedi 35 desibel yani hafif işitme sorunu çıktı 6 ay sonra gene yaptır cihaz takılır dedi odyolog ama tam da o günlerde çocuğum kulağını tutup duruyordu daha önce de kulağında ağrılar olmuştu bakalım ABR testi kulaktaki iltihab sıvılar...vb sorunlar olduğunda da güvenilir bir test mi onu soracaktım .

Merhaba geçte olsa cevap yazmak istedim bayağı sıkıntılı süreçler yaşadık kızım ve oğlumla okula gittiğimiz bir gün 3 muş birden düştük kızımın ayağı çatladı eşim ameliyat oldu oğlum dil bağı vardı ondan ameliyat oldu dukkan açmıştım okul dukkan ev keçiler bahçe derken ancak girebildim
İnanın test hakkında bir bilgim yok
Merhabalar kizinizda ilerleme varmı(inşallah vardır)benim kızımda otizm tanısı aldı özel egitime başladık.duzelme oluyormu gercekten
Size tavsiyem kayseride bir doktor var ona goturmeniz çok zor randevu alınıyor ama sabırla gitmenizi tavsiye ederim

Evet kızlar
Kızım 2 haftadır kreşe gidiyor kresle destekliyoruz artık
Şu an 3 4 kelimeli cümleler kuruyor gelecek ay 1 yıl olacak rapora

Reactions: Kuf
Yanlış yönlendirmek istemem ama kuzenimd e otizm belirtileri vardı 6 ay özel eğitim aldı şuan tanı almadı şuan otizm yok.hemen rapor almayın demişlerdi.

Yanlış yönlendirmek istemem ama kuzenimd e otizm belirtileri vardı 6 ay özel eğitim aldı şuan tanı almadı şuan otizm yok.hemen rapor almayın demişlerdi.
Özel eğitim bayağı masraflı oluyor biz mecbur devlet ödemeli aldık yoksa emin olun bende rapor almak istemezdim teşekkürler bilgilendirginiz için ⚘️

Su an daha iyi kreş le destekledik kendini ifade ediyor artık
Merhaba kızınız yürüyor mu acaba
Evet yürüyor bizim sadece konuşma ve anlama problemimiz vardi
Kizinizin şuanki durumu nedir acaba ? Yaşıtlarını yakalayabilmiştir inşallah
Bu ay 5 yaşına girecek hala yakalamış deiliz ama çok yakınız kuzenim in amcamın çocukları yada 3.5 yaşındaki oğlum un ilerlemesi daha iyi

Bentoniti araştırın otizmi iyileştiriyormuş ya da çocuktaki bu tarz sıkıntıları. Lütfen araştırın instagramda otizm ve bentonit sayfasıyla iletişime geçin size anlatır. Ben de yeni kullanmaya başlayacağım. Dediğimi mutlaka yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…