Bebek İkinci El kızımın oyuncaklarını satıyorum

Kizlar fiyat onermeden once lutfen oyuncagin sifirina bi bakin ne kadarmis, elli liralik oyuncaga bes lira alti lira demeyin ne olur ayip yaa, on kati dusuk fiyata vericek olsam satmam hediye ederim sevaba da girmis olurum ama bende satarak kizima baska aeyler almak istiyorum sizinkisi cocuk benimkisi de cocuk , benim kizim da oyuncaklar alicak o parayla.

merabalar!!ben 1,3,5,7,11 oyuncakları almak istiyorum. ella_djusik@mail.ru ya gerçek resimlerin göndere bilirmisiz. 1 tanesi 7 tl dimi?

cnm oyuncakların teki 7 tl değil çünkü orda orjinali 79TL olan oyuncaklar bile var, seçtiklerine olur bir fiyat gectim sen degerlendir bekliyorum cnm, bu arada bazıları satıldı- onlardan secmemişsin neyseki, grsrz.

Aslında hepsine kendiniz fiyat verseniz herkes için daha kolay ilgilenen yazar çabuk sonuçlanırdı:))

bu sekilde daha güzel belki 20ye vermediğim birşeyi diğerine teklifine ve satın alma sayısına göre 10a veriyorum herkes kendi gecsin teklfini bence, sagolun tavsiye için daha önceden denedim bu en iyi yol. kim neyi begendiyse onun fiyatını önersin kızlar mantıklı olsun ama bundan sonra 5o tl lik oyuncaga 5 tl yazana cevap dahi yazmıcam bazıları satıldı bu arada özelden yazısıyoruz zaten neyse grsrz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…