• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El kızımın oyuncaklarını satıyorum

melikeanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
530
3
46
İstanbul
merhaba ekteki oyuncaklarla ilgilenen olursa fiyat teklifleriyle ilgili mesajlarınızı bekliyorum.
ben istanbuldayım sehir dısına 7, sehiriçine 4,5tl ye yurtiçi kargoyla alıcı ödemeli göndereceğim.

$Tiny-Love-Bunny-Accessory.jpg $Prenses%20Sophie-500x500.jpg $Playgro-Toy-Box-Cingirak-Fare__40877256_0.jpg $Lamaze-Kerry-The-Fairy-Play-And-Grow-Toy.jpg $lamaze_new_emily.jpg $tigger.png $FISHERPRICE-PLAYSKOOL-EGITICI-EMEKLEME-OYUNCAGI__60264091_0.jpg $1979_buyuk.jpg $playskool-cingirakli-patikler-mb104803_2413965_r1.jpg $mail.jpg $130624_1.jpg $the-first-years-peek-a-boo-phone-953-p.jpg $Chicco-Kiz-Dis-Kasiyici_11106_1.jpg $2.jpg $024.jpg $052.jpg $b8472_SUN-LFN-iY_cINGIRAK-CUKCUK-PLs_SAPLI-TIGGER(DBABY).jpg $mail4.jpg

Son düzenleme:
$tracy hello kitty pijama.jpg $pinkie hello kitty.jpg

kızlar bu iki hello kittyli pijamayı yurtdısından getirttim kızımın bedenini aldım diğerlerini satıyorum isteyen varsa lütfen mesaj atsın, fiyatları ve bedenleri üstünde, satılan bedenler var bana mesaj atarsanız yazısırız.

Ben aslında lindam hoppala arıyorum eski yazılarınızı gördüm ilanlarda ama şu an yok sanırım elinizde

Evet o diğer kişiymiş yazışmalarınızı karıştırmışım:) pilsan hoppaladan memnunmuydunuz oturma yeri bebek için rahatmı?

evet rahat gibiydi o konuda sıkıntı olmadı ama kızım hoppalada zıplamaktan korktu pek kullanmadık ....
ne desem yalan olur ,benim pek fikrim yok o sebepten.

Merhaba oyuncaklardan 5,7,11, ve 12 .resimleri beğendim,sizin bunlar için fiyat teklifiniz nedir,bide bunlar oyuncakların gerçek resimleri değil,sizdekilerde herhangi bir sıkıntı yada problem var mı,selamlar...

Merhaba oyuncaklardan 5,7,11, ve 12 .resimleri beğendim,sizin bunlar için fiyat teklifiniz nedir,bide bunlar oyuncakların gerçek resimleri değil,sizdekilerde herhangi bir sıkıntı yada problem var mı,selamlar...

5 numaralı resim emily bebek lamaze sıfır 69TL civarında , bizdeki gayet yeni az kullanılmış ayrıca içiniz rahat etmezse yıkanabiliyor.
Oyuncak ve Elence | Bebek Oyuncak | 0-6 Ya ocuk Oyuncaklar burda lamaze oyuncaklar var bakabilirsin cnm.
7 numaralı fisher price salyangoz 45-50TL arasında sıfırı, su anda bulunmuyor hiçbir yerde yok, bizdeki yeniden farksız sorunsuz çalışıyor
11 nolu olan mothercare elc egitici küp sıfırı 18tl, bizimkisi orta derece kullanılmış, yıkanabiliyor.
12 nolu olan yine lamaze türkiyede yok, 12gbp (30-35tl) civarında satılıyor, tusları calısmıyor ses cıkarmıyor onun dısında başka sorunu yok, buna göre siz bir teklif gecin ben degerlendireyim ne dersiniz?

Merhaba,7 ve 11 . resimdekilere 20 tl ver emk istiyorum,belki değerinden aşağı ama sizde kabul ederseniz,almak istiyorum,selamlar...cevabınız olumlu ise lütfen mail adresinizi yollayın

Merhaba,özel mesaj hakkım yok,buradan yazıyorum ama 30 da benim için çok birde kargo var,gelin benim dediğim fiyatta anlaşalım-20 tl-,salyangoz ve küpü alayım,selamlar....

canım merhaba bu hello kity
pijamaları düşünüyorum onlaar nekaadr isityorsun

Back