• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimin odasini ayirmak istiyorm cunku kardesi geliyor:(((

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
10 haftalik hamileyim arkadaslar.kizim 20 aylik.odasini ayirmak istiyorm kardesi gelmeden.cunku gece uyanip yanimda yatiyor malesef sabaha kadr.dogumdan once bu isi halletmem lazm.ama endiselerim var.ya korkarsa yatmak istemezse baska odada.zaten bana cok bagli.sizler nasil yaptinz onerilerinz neler bekliyorm kizlar lutfen yardimci olun...

10 haftalik hamileyim arkadaslar.kizim 20 aylik.odasini ayirmak istiyorm kardesi gelmeden.cunku gece uyanip yanimda yatiyor malesef sabaha kadr.dogumdan once bu isi halletmem lazm.ama endiselerim var.ya korkarsa yatmak istemezse baska odada.zaten bana cok bagli.sizler nasil yaptinz onerilerinz neler bekliyorm kizlar lutfen yardimci olun...

Mrhba size tavsiyem kızınızı 4 yasına kadar odanızda yaptırmanız kardeşi gelse bile zaten 2yasına kadar kendı yatağınızda yatırmanız lazım bu şekilde çocuk odasında yatmaya başladığında huzur ve güven içinde uyuyacaktır ben öyle yaptım şu an kızım 4 yasında yenı odasını ayırdık oğlum da 12 aylık yatağımda yatırıyrm

Çocuğunuzun Odası'sın yaptığınızda bır süre onun odasında kalın alışana kadar yatağına odasına en azından gece uyandığında gene sızın görebilir,kardeşi Doğunca çok zorluk çekersiniz.

Bi çocuk 4 yaşına kadar annesının odasında kesınlıkle yatmamalı,2 yaşına kadarda yatağında.

Süpürgesiz Cadı

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz için diş buğdayı doğum vb ihtiyaçlarınız varsa. moda olan süslemelerdn yapıoyurm bilginize. siteden bakabilirsiniz.

Canım bende aynı durumdayım 18 aylık kızım var ve 5 haftalık gebelik...
Benimki hala memede uyuyor ve meme delisi napıcam bilmiyorum...
Senin yine uyuyup yanında uyanıyormuş.. Öyle olsa hiç üzülmedim bile.. Ben nasıl memeden kesicim diye deliye döndüm...

Back