Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın Odası

harıka olmus canım cok zevklı dosemıssın.bebısın dogmadanmı yaptın bu odayı yoksa yasındamı.yatak odandada varmı bı ufak besık.ben odamı yapsam yoksa yatak odama bı besıkmı alsam dıye dusunuorum sımdıden.hanı ılk zmanlar annenın yanında oluyoya bebiş..

Teşekkürler canım...Bebeğim doğmadan yavaş yavaş döşemeye başladım odasını...Yatak odamda oyun parkı var şuan yanımda yatırıyorum 6 aylık olacak inş.Yaza doğru ayrmayı düşünüyorum artık odasında yatsın güzel kızım...

Yatak odana bi beşki almalısın bence..Gece sık sık emzirmeye kalkıcaksın çünkü..Aynı odada olmanız daha iyi olur gözünün önünde olur enazından canım

çok güzel olmuş gülegüle kullansın sağlıkla inş. ama önemli olan huzur ve mutluluk bende çok merak edip oda düzenledim daha doğmadan mevlit bebek şekeri için patikler ördüm pike takımları aldım çok hazırlık ayptım ama maalesef doğumda hast daha kavga kıyamet başladı ve bebeğim şuan 9 aylık hala ortalık durulmadı yani kısaca kısmet olamdı ne mevlit ne güle güle kullanmak

Ben de çok beğendim odacığı, cok şirin ve eksiksiz. Herşey derli toplu ne güsel..
İnşallah benim de ikinci bebeğimde oda yaparız.

Ayy canım çok üzüldüm yaa... İnşallah en kısa zamanda tüm sorunlarınızı çözersiniz. Sonuçta bu günler geri gelmiyor ama insanlara anlatmak zor.

Çok teşekkürler canım....

Haklısın aslında çok merak iyi getirmiyo hayırlısı ne ise o olsun üzülme sakın herşeyde vardır bir hayır...

Bebeğin sağlıklı olsun senin yanında olsunda bide eşinle bi husursuzluğun olmasın yüce rabbim ailenizi bir ömür boyu mutlu etsin inş.

çok çok güzel bi oda yapmışsınız
güle güle büyüsün küçük hanım odasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…