cok güzel allah analı baba lı buyutsun
Çook teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzel allah analı baba lı buyutsun
herşey çok güzel cnm ALLAH sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Çok cici bir odası var.Cimcime güzel günlerde kullansın İnşallah.
supermis gule gule kullansin odasini :)
herseyi ile dört dörtlük cok güzel odasi var bebisinin
maşallah canım çok güzel odası var bebişinin allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
çok şeker bi oda olmuş canımmm
güle güle eskitsin bebeğiniz:))
harıka olmus canım cok zevklı dosemıssın.bebısın dogmadanmı yaptın bu odayı yoksa yasındamı.yatak odandada varmı bı ufak besık.ben odamı yapsam yoksa yatak odama bı besıkmı alsam dıye dusunuorum sımdıden.hanı ılk zmanlar annenın yanında oluyoya bebiş..
çok güzel olmuş gülegüle kullansın sağlıkla inş. ama önemli olan huzur ve mutluluk bende çok merak edip oda düzenledim daha doğmadan mevlit bebek şekeri için patikler ördüm pike takımları aldım çok hazırlık ayptım ama maalesef doğumda hast daha kavga kıyamet başladı ve bebeğim şuan 9 aylık hala ortalık durulmadı yani kısaca kısmet olamdı ne mevlit ne güle güle kullanmak
çok güzel olmuş gülegüle kullansın sağlıkla inş. ama önemli olan huzur ve mutluluk bende çok merak edip oda düzenledim daha doğmadan mevlit bebek şekeri için patikler ördüm pike takımları aldım çok hazırlık ayptım ama maalesef doğumda hast daha kavga kıyamet başladı ve bebeğim şuan 9 aylık hala ortalık durulmadı yani kısaca kısmet olamdı ne mevlit ne güle güle kullanmak
Ben de çok beğendim odacığı, cok şirin ve eksiksiz. Herşey derli toplu ne güsel..
İnşallah benim de ikinci bebeğimde oda yaparız.
Çok sağol canım en güzelleri sizin olur inş.Allah herkesin gönlüne göre versin inş.