Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın Odası

güle güle kullanınn..benim tosuncuğunda takımı komidin ve beşikk..dolabına ihtyacım yoktu almadıkk..aynı takım sadece renkli yerlerr ..yeşill..bayanssulusmile

Kesinlikle öyleler evett...
Evet hamileyim bende inş..güzel dileklerin için saol..
Bende gördüm az önce buluşma olayını ama bu c.tesi başka bir programım var başka zaman inş..isterim tabiki..

çok ama çok güzel bayıldımmmmm resmen:asigim:
allahım nazarlardan saklasın bebişini
hayırlı evlat olur inşallah

herşey çok güzel güle güle büyüt üzmek istemem peluş oyuncaklar peluş halılar peluş kenarlı çerçeveler bunlar çok zararlı bebek için..mümkünse peluş halını değiştir birde buhar makinasını doğduktan sonra alacaksın sanırım oda da petek var acayip kurutur odayı herşeyi çok güzel miis gibi uyusun inşallah..

güle güle kullanınn..benim tosuncuğunda takımı komidin ve beşikk..dolabına ihtyacım yoktu almadıkk..aynı takım sadece renkli yerlerr ..yeşill..bayanssulusmile

Çok teşekkürler...Bende bebek odasını çok beğenerek aldım çok yer gezdim ama en sonunda bunda karar verdim...Genç kız olana kadar kullansın...Büyüyebilen beşik aldım özellikle çok iyi oldu...

Kesinlikle öyleler evett...
Evet hamileyim bende inş..güzel dileklerin için saol..
Bende gördüm az önce buluşma olayını ama bu c.tesi başka bir programım var başka zaman inş..isterim tabiki..

Olsun canım sağlık olsun...Zaten bizimde buluşup buluşmayacağımız kesin değil havanın durumuna bağlı bebişlerle çıkmak zor olur..

Teşekkürler iyi dileklerin için canım...

Halım peluş değil tatlım sadece köşeye peluş bir kumaş koydum dekor amaçlı...

Şuan bebeğim emdiği için yatak odasında yatıyo buhar makinemde şuan bizim odamızda...

waauw cok güzel perdeler duvar stickerları hersey düşünülmüş zemuszemus

çok güzelmiş fıstığının odası tatlım...............sonsuz mutluluklar diliyorum...........

odanız çok güzel olmuş.. sağlıkla mutlulukla içerisinde büyümek nasip olsun..
darısı tüm dileyenlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…