• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın Odası

Allahım nazarlardan korusun inşallah... bebeğiniz ve eşinizle bir ömür boyu huzurlu ve mutlu olursunuz umarım... Allah bize de bi kız bebiş nasip etsin ve tabii tüm isteyenlere :Saruboceq:

Allahım nazarlardan korusun inşallah... bebeğiniz ve eşinizle bir ömür boyu huzurlu ve mutlu olursunuz umarım... Allah bize de bi kız bebiş nasip etsin ve tabii tüm isteyenlere :Saruboceq:

Çok sağol çok teşekkürler tatlım...

Yüce rabbim tüm isteyen herkese en kısa sürede aratmadan bir evlat sahibi olmayı nasip eder inş....

çok güzel olmuş maşaallah bayıldım.rabbim hayırlısıyla sağlıkla güzel güzel kullanmak nasip etsin.darısıda isteyen herkese inşaallah.sevgiler...

güle güle kullansın bebişin,çok güzel olmuş.

bişi sorucam,perdeyi kendin mi yaptın hazır mı?bi de ana kucagının oldugu kısımdaki tüylü halıdan arıyorum ben de,rengi uçuk pembe sanırım.

güle güle kullansın bebişin,çok güzel olmuş.

bişi sorucam,perdeyi kendin mi yaptın hazır mı?bi de ana kucagının oldugu kısımdaki tüylü halıdan arıyorum ben de,rengi uçuk pembe sanırım.

Teşekkürler canım

Perdeyi kendimiz yapmadık perdeciye yaptırdım tatlım...

Toz pembe peluşuda koltuk kumaşı satan mağazalardan aldım

Son düzenleme:
ayy harika harika harika bebeğin inş bu odada sağlıkla büyür..
allahım banada bir bebiş nasip eder inş ta bende böyle odalar yaparım ona..

ya buarada cahilli,ğime verin birşey sorucam o yerdeki kaloriferin önündeki dönenceli şeyin adı ne birde o bebeğin oyun oynması içinmi orda uyumak için değil.çok cahilim bu konullarda kusura bakmayın

ya buarada cahilli,ğime verin birşey sorucam o yerdeki kaloriferin önündeki dönenceli şeyin adı ne birde o bebeğin oyun oynması içinmi orda uyumak için değil.çok cahilim bu konullarda kusura bakmayın

Teşekkürler canım allah gönlüne göre versin inş..

Bebeğimin oyun halısı oturduğum odaya alıyorum onu bebeğimi içine yatırıyorum daha rahat hareket etmesini sağlıyo uyumak için değil oynamak için canım....

canım odasındaki köşede duran uzun bişey var anlayamadım onu bide odasının perdesi yeni model mi hiç görmedim

prenses odasını güle güle kullansın güzel güzel büyüsün kocamannnn kız olsun inşallahh:ecrin_bebek:

ayy çok güzel sağlıcakla büyüsün bebişin odasında opuyorumnanaktan

Allah benim gibi olanlarada nasip etsin en kısa zamanda boshayallersmile

Back